Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jasmina Alagič ukázala otca: FOTO Má takmer 70, ale… Wau, tento FRAJER by sa uživil v Pobrežnej hliadke!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (4)
Jasmina Alagič (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Balkánska krv sa proste nezaprie! Zdá sa, že 33-ročná Jasmina Alagič Vrbovská sa zubu času naozaj nemusí obávať. Sympatická kráska pôsobí ako dievčatko a je úplne jasné, po kom to podedila. Pôvabná moderátorka totiž ukázala ocina a... Wau, tomuto pánovi že ťahá na 70?

Jasminin úsmev, temperament a pozitívna energia sú doslova nákazlivé. Mamička malého Sanela si život užíva plnými dúškami so všetkým, čo prináša. Veľa z toho, čo v sebe nosí, vraj podedila po svojom ocinovi a zjavne sú rovnaká krvná skupina. 

Jasmina Alagič ukázala otca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ )

Najnovšie jej sledovateľov zaujímalo, ako sa jej tatino má a označili ho ako veľkú inšpiráciu, No a keď k odpovedi priložila jeho fotografiu, je úplne zjavné, prečo je pre ľudí vzorom. Pán Evner má totiž 68 rokov, čo by ste si pri prvom pohľade absolútne nepomysleli. A ani pri tom druhom a žiadnom ďalšom. 

Jasmina Alagič ukázala otca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.A.V.)

„Môj tatko je naozaj frajer a fakt som šťastná, že je nastavený, ako je,” napísala Jasmina k záberu, kde jej ocino pózuje v plavkách na lodi. A vyzerá naozaj tak skvele, že by sa pokojne uživil v balkánskej verzii Pobrežnej hliadky ako druhý Mitch Buchannon! 

Pán Evner je zjavne takisto mimoriadne temperamentný a Jasmina si myslí, že veľa toho po ňom podedil aj Sanelko. „Ja verím, že malý zdedil jeho húževnatosť a bojovnosť. Horkokrvný v istých situáciách by mohol byť Sany menej,” napísala so smiechom moderátorka k fotke svojho ocina, na ktorého môže byť právom pyšná. Veď aha, aký je to štramák! 

Jasmína Alagič
Zobraziť galériu (4)
Jasmína Alagič  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: OtecJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu