Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ŠOKUJÚCE PRIZNANIE slovenskej herečky: Moja dcéra je CHLAPEC!

Jana Wagnerová Zobraziť galériu (4)
Jana Wagnerová (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Otvorenosťou mnohých prekvapila! Súčasťou aktuálnej zostavy jojkárskej relácie Bez servítky je aj herečka a maliarka Jana Wagnerová. Tá vo štvrtok zaskočila svojich súperov i divákov pri televíznych obrazovkách, keď prišla reč na jej 14-ročné dieťa. Brunetka totiž priznala, že hoci sa jej narodila dcérka, už zhruba dva roky je chlapcom.

Jana Wagnerová je Slovákom dobre známa. V minulosti účinkovala v jojkárskom seriáli Panelák, hľadala si frajera v televíznej zoznamke Take Me Out a pravidelne sa objavovala aj v markizáckych Rodinných prípadoch. 

Jana Wagnerová v jojkárskej relácii Bez servítky.
Zobraziť galériu (4)
Jana Wagnerová v jojkárskej relácii Bez servítky.  (Zdroj: TV Joj)

Aktuálne sme mali možnosť vidieť ju v jojkárskej relácii Bez servítky, kde svojím kulinárskym nadaním až tak veľmi neohúrila. Poriadne prekvapila ale tým, že odkryla svoje súkromie. Jana totiž priznala, že jej 14-ročná dcéra sa už zhruba dva roky necíti byť dievčaťom, ale chlapcom. 

„Momentálne to všetci akceptujú, nikomu to nevadí a voláme ho mužským rodom, aby sme mu neubližovali,” prezradila Jana, ktorá sa netajila tým, že uplynulé dva roky boli náročné. „Málokto si vie reálne predstaviť, aké to je ťažké. Keď to je vaše dieťa, keď sa niečim trápi,” dodala brunetka. Tá sa medzi súpermi a mnohými televíznymi divákmi stretla s pochopením a dostalo sa jej slov plných povzbudenia. „Chcem, aby vedel, že ho podporujeme, že ho ľúbime, akokoľvek sa rozhodne. Ak sa rozhodne, že chce byť znova dievčaťom, tak to všetci príjmeme a hotovo. Hlavne nech je šťastný,” uzavrela.

VIDEO: Jana Wagnerová sa súperom a divákom zverila s rodinným tajomstvom. 

Jana Wagnerová sa zverila s tým, že jej dcéra sa cíti byť chlapcom (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Jana Wagnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu