Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Na naše obrazovky mieri BRUTÁLNA SEXICA: Fuj! Ale z TOHTO sa ľuďom zdvihne žalúdok

Linda Gunišová je krásna žena. Zobraziť galériu (8)
Linda Gunišová je krásna žena. (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Krásna a zaujímavá žena! Takou rozhodne je jojkárska maskérka Linda Gunišová (36), ktorá sa počas tohto týždňa bude objavovať v kulinárskej relácii Bez servítky. Šarmantná brunetka, ktorá má sexepílu na rozdávanie, ponúkla svojím hosťom netradičné menu. Jeho súčasťou bola aj "chuťovka", ktorú by mnohí nedali do úst.

Jojkárska relácia Bez servítky sa teší stále väčšej popularite. Býva už pomaličky zvykom, že medzi päticou súťažiacich sa vždy nájde osoba, ktorá v divákoch vyvolá rôzne emócie. Niet pochýb, že pri pohľade na jednu z aktuálnych súťažiacich - Lindu Gunišovú, budú chlapi nadšení. 

Krásna vizážistka miluje cestovanie a exotické chute. Tie sa rozhodla predviesť aj svojim súperom, ktorým ponúkla vietnamskú a indickú kuchyňu. Vegetariánske trojchodové menu sa rozhodla obvzlášniť aj menšou kuriozitou. 

VIDEO: Krásna Linda si pre súperov pripravila aj netradičnú "chuťovku". 

Sexica Linda Gunišová ponúkla hostí aj netradičnou "chuťovkou" (Zdroj: TV Joj)

Kráska totiž súperom ponúkla červíky. „Dovolila som si pripraviť jednu špecialitu, ktorú som ešte ani ja sama neochutnala. Dúfam, že si to dáte všetci so mnou,” poznamenala Linda, ktorej súperi nedali košom a na netradičnú chuťovku nabrali odvahu. 

Zaujímavé je, že všetkým táto na prvý pohľad odpudivá lahôdka chutila. „Vždy som túžil ochutnať niečo také a konečne sa mi to splnilo, som za to Linde vďačný,” poznamenal jeden z jej súperov. Či jej tento krok prinesie víťazstvo sa dozvieme v závere týždňa. 

Viac o téme: Bez servítkyLinda Gunišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu