Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkársky ŠKANDÁL má DOHRU: Filip z Bez servítky sa ozval a... To snáď nie!

Filip Jakubec Zobraziť galériu (2)
Filip Jakubec (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nielen pravidelní diváci jojkárskej šou Bez servítky vedia, že počas uplynulého týždňa v nej "exceloval" svojský taxikár Filip Jakubec. Jeho kontroverzné správanie rozdelilo verejnosť na dva tábory. Jedni vinili televíziu z toho, že dovolila verejne zosmiešniť chudáka, ktorý je tak trošku iný... Ďalšia skupina to vnímala tak, že mladík je jednoducho zlý človek a v komentároch ho nijako nešetrili. Teraz sa o slovo prihlásil aj samotný rekordér relácie!

Uplynulý týždeň bol pre jojkársku kulinársku šou rekordný! Pričinil sa o to Filip Jakubec, ktorý dostal od súperov rekordne najnižší počet bodov - 2. Za zmienku ale rozhodne stojí aj iný výrazný moment. Ako televízia prezradila, piatkovú časť kulinárskej šou sledovalo doposiaľ najviac divákov v histórii - takmer 500-tisíc. 

VIDEO: Filip Jakubec sa (nielen) divákom šou Bez servítky vryl do pamäte. 

Filip Jakubec svojou účasťou v šou Bez servítky spôsobil poriadny rozruch (Zdroj: TV Joj)

VIDEO: Filip Jakubec mal problém s vystúpením brušnej tanečnice. 

Filip Jakubec sa v šou Bez servítky pohoršoval nad brušnou tanečnicou (Zdroj: TV Joj)

Účasť svojského taxikára v tejto šou bola poriadne búrlivo diskutovaná aj na sociálnych sieťach. Tam sa dokonca prihlásil o slovo aj samotný Filip a jeho slová mnohých prekvapili. Pri zmienke, že po tom, čo pred kamerami predviedol, by k nemu do taxíka niektorí nesadli, Jakubec reagoval, že sa veľmi mýlia. Účasť v šou mu podľa vlastných slov pomohla a od zákazníkov dostáva vysoké tringelty. 

„V súťaži som síce nebol prvý, ale v sledovanosti vidím, že áno. Všetkým, čo ma osobne nepoznajú a vedia urážať, odpúšťam. A tým, ktorí vedia, že celé Bez servítky je o šou, tak prajem pekný deň. Ja idem aj vďaka vašej sledovanosti navštíviť ďalšiu krajinu,” napísal v komentároch Jakubec a pridal fotku priamo z lietadla. 

Viac o téme: Bez servítkyFilip Jakubec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu