Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Už nebude sám! K hospodárovi Martinovi sa na Farme pridá nová pomocníčka... Toto je ona!

Hospodár Martin Bagár Zobraziť galériu (4)
Hospodár Martin Bagár (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už len pár dní delí fanúšikov markizáckej Farmy od začiatku ich obľúbenej šou. Tá sa na obrazovky dostane už onedlho a televízia už vyšla aj s niekoľkými horúcimi novinkami. Po tom, čo oznámili tému i staro-novú moderátorku Evelyn (30), prichádza ďalšia zaujímavá správa!

Hospodár Martin už na farmárov nebude sám. Sympatický statkár si zaumienil, že nová séria Farmy si žiada aj ďalšiu zmenu, a tak si medzi súťažiacich privedie posilu, ktorá ho bude sprevádzať počas každej návštevy ich obydlia. Novou pomocníčkou sa stane jeho 6-mesačná fenka rodézskeho ridgebacka. Mimochodom, Martin jej dal aj mimoriadne netypické meno, aké by ste u psíka nikdy nečakali. Šteniatko sa volá Jozefína Trnavská. 

Galéria: Súťažiaci z predchádzajúcej Farmy 11
Martin Bagár si na Farmu privedie štvornohú pomocníčku
Zobraziť galériu (4)
Martin Bagár si na Farmu privedie štvornohú pomocníčku  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Je to moja pravá ruka a budem si ju vždy nosiť so sebou,” povedal Martin pre markiza.sk s tým, že na novú Farmu sa neskutočne teší, keďže jeho i farmárov čaká mnoho zmien. No a práve súťažiaci by si na jeho novú chlpatú posilu mali dávať pozor. Jej úloha je vraj jasná: „Bude trestať neposlušných farmárov,” vyjadril sa sympatický hospodár. Tak čo, tešíte sa už aj vy na novú sériu tejto populárnej šou? 

Viac o téme: Farma 12Mesto verzus dedina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu