Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIEME PRVÍ Na Farmu sa chystá táto žena: Vyhrala Miss a na záchodoch sa POBILA S KOLLÁROVOU MAMIČKOU!

Nikol Fridrichová Zobraziť galériu (6)
Nikol Fridrichová

BRATISLAVA - Farma 12 je tu už naozaj čoskoro a atmosféra bude poriadne hustá! A nie iba kvôli téme dedina vs. mesto, ktorá už pred spustením šou rozdúchala obrovské vášne. Na statok totiž mieri žena s pomerne kontroverznou minulosťou!

Nikol Fridrichová sa do povedomia verejnosti zapísala ešte ako 23-ročná. Písal sa rok 2011 a ako mladá mamička vtedy zvíťazila v sexi súťaži Miss Carat Tuning. Mimochod, žezlo kráľovnej tu prebrala po predchádzajúcej víťazke, ktorou pred ňou bola dnes už známa speváčka Dáša Mamba Šarközyová. V tom istom ročníku ako Nikol ale súťažila aj bývalá farmárka, aktuálne už taktiež čerstvá mamina Eva Zelníková, tá mala počas súťaže dokonca iba 16 rokov. 

Galéria: Nikol Fridrichová
Pár mesiacov po triumfe v Carat Tuning sa o Nikole začalo hovoriť opäť. A síce v spojitosti s Barborou Balúchovou, niekdajšou superstaristkou, ktorá má dieťa s politikom Borisom Kollárom. Obe dámy sa počas odchodu z diskotéky v Leopoldove zaplietli do bitky s inou ženou. V tom čase ale boli Barbora a Nikol ešte kamarátky, držali spolu a nikto netušil, že nasledujúci rok skočia do vlasov jedna druhej. 

Apríl 2012 ich kamarátstvo zlomil. Dievčatá sa na toaletách v istom bratislavskom bare dostali do vzájomného konfliktu. Tentokrát ale neplatilo staré známe "za všetkým hľadaj ženu". Dôvodom ich potýčky bol muž. Nikola zoznámila Barboru s mužom, no nerátala, že medzi ním a plavovlasou speváčkou preskočia iskry. Ich konflikt sa vyostril na toaletách, kde malo prísť k fyzickému ataku a speváčka si z celého večera namiesto dobrej nálady odniesla zranenie. 

Nikol Fridrichová sa v roku 2011 stala Miss Carat Tuning
Zobraziť galériu (6)
Nikol Fridrichová sa v roku 2011 stala Miss Carat Tuning  (Zdroj: I Love Fashion.sk)

Takto Nikol vyzerá dnes a už onedlho sa objaví na markizáckych obrazovkách
Zobraziť galériu (6)
Takto Nikol vyzerá dnes a už onedlho sa objaví na markizáckych obrazovkách  (Zdroj: Instagram N.F.)

Incident medzi ženami sa vyostril natoľko, že Balúchová údajne spadla na sušič na ruky, ktorý jej dokaličil tvár. Kamarátstvu dvoch temperamentných dievčat bol razom koniec. Barbora sa k celej veci nechcela vyjadrovať bez právnika, Nikola zasa otvorene vyhlásila, že so svojou kamarátkou skončila, označila ju ako bezcharakternú a uviedla, že ju sklamala.

No a aktuálne bude po niekoľkých rokoch o Nikole počuť opäť. Podľa nášho dobre informovaného zdroja totiž práve začala nakrúcať markizácku Farmu. Svoju fanúšikovskú základňu na Instagrame si už vybudovala, momentálne tam má niečo cez 30-tisíc fanúšikov, ktorých baví svojimi podarenými ironickými videami, no predáva aj vlastný merch. „Nikola už nakrúca. O všetkom je informovaná aj Eva Zelníková, s ktorou spolupracuje. Bude sa na čo pozerať, ona je veľmi temperamentná,” dozvedeli sme sa v Topkách od nášho zdroja. Nuž, tak toto bude zrejme naozaj veľmi zaujímavé! 

Viac o téme: Farma 12Nikol Fridrichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu