Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mladá Cigánska diablica odhodila šaty: FOTO v plavkách… Wau, krásna po mame!

Vanessa Šarköziová zverejnila fotky z dovolenky v Chorvátsku. Zobraziť galériu (7)
Vanessa Šarköziová zverejnila fotky z dovolenky v Chorvátsku. (Zdroj: Facebook V.S.)

BRATISLAVA - Pandémia koronavírusu prekazila mnohým ľuďom plány na leto. Aktuálne si to tak väčšina dovolenkovaniachtivých Slovákov namierila do blízkeho Chorvátska. Pre oddych na Balkáne sa v týchto dňoch rozhodli aj Cigánski diabli. A najmladšia z nich Vanessa Šarköziová (20) odtiaľ zverejnila fotky. Pozrite, ako jej to pristane v plavkách!

Nie nadarmo sa hovorí, že slovenské more sa nachádza v Chorvátsku. Aj keď je väčšina prímorských krajín aktuálne pre nás nedostupná, na Balkán sa dá ísť stále. A mnohí Slováci, ktorým pandémia koronavírusu narušila plány na leto, si oddych na pláži vynahradili cestou práve tam. 

Medzi nich patria aj Cigánski diabli. Celá partička hudobníkov s rodinami sa pobalila a vyrazila za tradičným slnečným oddychom. No a najmladšia z nich Vanessa Šarköziová sa zábermi z výletu pochválila na sociálnej sieti Facebook. 

Vanessa Šarköziová sa na Facebooku pochválila zábermi  z Chorvátska. Pozrite, ako jej to pristane v červených plavkách.
Zobraziť galériu (7)
Vanessa Šarköziová sa na Facebooku pochválila zábermi z Chorvátska. Pozrite, ako jej to pristane v červených plavkách.  (Zdroj: Facebook V.S.)

Nahodená v červených plavkách predviedla perfektnú štíhlu postavu. A pózami v rôznych situáciách by mohla konkurovať nejednej profesionálnej modelke. Pri pohľade na dvadsiatničku je jasné, po kom zdedila šarm a krásu, svojej talentovanej mame akoby z oka vypadla. Veď uznajte sami!

Mladá Cigánska diablica odhodila
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook V.S.)

Viac o téme: Vanessa Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu