Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Láskyplný záber markizáčky: Najprv o bábätko prišla, teraz sa už dva mesiace teší zo synčeka!

Markizáčka zverejnila láskyplnú fotku. Zobraziť galériu (6)
Markizáčka zverejnila láskyplnú fotku. (Zdroj: Instagram A.S.)

BRATISLAVA - Koncom apríla sa z markizáckych manželov Andrey Šprochovej a Štefana Šprochu stali dvojnásobní rodičia. K dcérke Emmke pribudol braček Števko. Dva mesiace po pôrode sa redaktorka pochválila láskyplným záberom s drobčekom.

V roku 2018 sa tešili z tehotenstva, no koncom roka o bábätko prišli. Nenarodený anjelik odišiel do neba. Manželia Andrea a Štefan Šprochovci to však nevzdali a dnes sa už dva mesiace tešia z druhého bábätka. Koncom apríla k ich sedemročnej dcérke Emmke pribudol braček Števko, ktorý dostal meno po otcovi.

Markizácka redaktorka si užíva naplno materské povinnosti a sem-tam sa pochváli aj záberom rúčky či nôžky svojej malej lásky. Tentoraz pridala nádhernú fotografiu s milovaným a vytúženým Števkom v náručí, ktorá roztopí každé srdce. „Takto si my spolu žijeme už skoro dva mesiace. V posledných týždňoch sa síce do nášho harmonického vzťahu votreli koliky, ale snáď sa to čoskoro skončí. A hlásim, že už o kúsok viac stíham sledovať aj život okolo,” napísala na sociálnej sieti Andrea.

Andrea Šprochová sa pochválila nádherným záberom so synčekom.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Šprochová sa pochválila nádherným záberom so synčekom.  (Zdroj: Instagram A.S.)

Viac o téme: Andrea Šprochová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu