Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čerstvo zamilovaná Habancová vyvetrala priateľa, speváčka neodhadla outfit... Vyzerá ako cukrová vata!

Habancová s priateľom a Aless ako cukrová vata. Zobraziť galériu (18)
Habancová s priateľom a Aless ako cukrová vata. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Kinosála na brehu Dunaja opäť raz prilákala mnohé známe tváre na slávnostnú premiéru. Tentokrát si film prišli vychutnať milovníci rýchlych áut a akčných scén. Nechýbala niekdajšia moderátorka Lucia Forman Habancová (37) po boku nového priateľa a speváčka Aless Capparelii (21), ktorá zvolila nie práve najšťastnejší outfit.

Dlhoočakávaný akčný film Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw prilákal na slávnostnú premiéru mnoho známych tvárí zo slovenského šoubiznisu. Novinku zo sveta rýchlych áut a nebezpečných naháňačiek si prišli vychutnať Lucia Forman Habancová, Aless Capparelli, Oliver Oswald, Karin Haydu či Matej Zrebný s priateľkou Erikou Bugárovou.

Hovorkyňa bratislavského samosprávneho kraja Lucia Forman Habancová prišla do kina ruka v ruke so svojím priateľom Ľuborom a úsmev jej z tváre neschádzal. Pred mesiacom blondínka priznala svojho nového partnera. „Asi mesiac je to. Ale máme pocit, že už asi sto rokov,” povedala vtedy pre topky.sk a dodala, že ide o kolegu z oblasti PR. Ich vzťah tak zrejme prekvitá, pretože obaja sršali šťastím.

Lucia Forman Habancová prišla ruka v ruke s priateľom Ľuborom. Šťastie z nich priam sršalo.
Zobraziť galériu (18)
Lucia Forman Habancová prišla ruka v ruke s priateľom Ľuborom. Šťastie z nich priam sršalo.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Medzi divákmi tentokrát nechýbala ani speváčka a raperka Aless Capparelli, ktorá zvolila vskutku pozornosť pútajúci outfit. Hoci ružový volánikový top môže sám o sebe vyzerať fajn, nežnej blondínke na kráse nepridal. Ba práve naopak, pôsobila skôr ako cukrová vata.

Ružový top nebol pre Aless najšťastnejšie voľba. Zbytočne jej pridal kilá a pôsobila ako rozkošná cukrová vata.
Zobraziť galériu (18)
Ružový top nebol pre Aless najšťastnejšie voľba. Zbytočne jej pridal kilá a pôsobila ako rozkošná cukrová vata.  (Zdroj: Aless Capparelli)

Diváci a milovníci série Rýchlo a zbesilo sa môžu na film tešiť už v auguste. Premiéra akčnej snímky je už 1. augusta 2019.

Viac o téme: Lucia Forman HabancováAless Capparelli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu