Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovská hanba na Instagrame: Internet valcuje foto Ivany Gottovej ÚPLNE BEZ... zmazala ju neskoro!

Ivana Gottová a Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Ivana Gottová a Karel Gott (Zdroj: TASR)

PRAHA - Fuuuu, tak tomuto sa povie totálny trapas! Hovorí sa, že čo raz človek zavesí na internet, na internete zostane navždy. To je aj prípad manželky Karla Gotta (79). Tá najnovšie na Instagrame omylom zverejnila nelichotivý záber, ktorého sa v priebehu niekoľkých minút rýchlo snažila zbaviť... Neskoro!

Ivana sa stará o instagramový profil svojho manžela, lenže aj majster tesár sa občas utne a instastories blondínke zrejme zatiaľ veľa nehovoria. Keď sa v piatok so svojím manželom vybrala prevziať cenu na detský filmový festival do Zlína, celý zájazd starostlivo dokumentovala. Fotografie sa následne objavovali na maestrovej stránke.

Neskôr však prišiel poriadny šok. Na spomínaných „stories“ sa objavil záber Gottovej s prapodivným výrazom a bez štipky mejkapu. Na fotke to pôsobí, akoby práve vstala z postele, má opuchnutú tvár a, čo si budeme hovoriť, ani zďaleka nepripomína distingvovanú a elegantnú dámu, ktorá pravidelne Karla sprevádza na spoločenských udalostiach.

Ivana Gottová je po boku Karla Gotta vždy dokonale upravená.
Zobraziť galériu (4)
Ivana Gottová je po boku Karla Gotta vždy dokonale upravená.  (Zdroj: Profimedia)

Najnovšie však omylom zverejnila takýto nelichotivý záber.
Zobraziť galériu (4)
Najnovšie však omylom zverejnila takýto nelichotivý záber.  (Zdroj: Instagram)

To si zrejme uvedomila rýchlo aj ona sama a podľa českého portálu Blesk.cz snímka po minúte z Instagramu zmizla. Aj to bolo však neskoro, keďže fotografia je už zavesená na internete, odkiaľ sa jej ju už tak ľahko odstrániť nepodarí. Nuž, nie každý deň je nedeľa a Ivana minimálne zdvihla sebavedomie ďalším dámam, keďže aspoň na chvíľu ukázala, že aj ona je v súkromí len normálna žena.

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu