Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Víťaz SuperStar Adamec: Opitý nabúral a rozbil auto!

Do vozidla Lukáša Adamca narazilo auto, ktorému nedal prednosť. Zobraziť galériu (6)
Do vozidla Lukáša Adamca narazilo auto, ktorému nedal prednosť.

KOŠICE - Zavaril si! Lukáš Adamec (25) včera nemal šťastný deň. V metropole východu sa totiž ponáhľal tak, že nedal prednosť inému vodičovi. Situácia skončila poriadnym nárazom a obe vozidlá utrpeli škody. Ženy z druhého auta dokonca museli byť prevezené do nemocnice. Navyše sa ukázalo, že spevák mal v krvi poriadnu hladinu zostatkového alkoholu - nad jedno promile, čo je už trestný čin.

Hrozba väzenia! Lukáš Adamec včera krátko predpoludním nedal v Košiciach pri odbočovaní prednosť inému vozidlu. To do neho následne napálilo. Obe autá skončili s poriadnymi preliačinami, dve ženy boli s ľahšími zraneniami prevezené do nemocnice.

Ku cti slúži spevákovi to, že sa k celej situácii postavil čelom. „Vyšiel som z vedľajšej cesty neopatrne a rýchlo. Ja som vinný. Ja to viem a vie to aj druhý šofér,” priznal priamo do kamery markizáckych Televíznych novín, ktoré o udalosti včera informovali. Adamec sa ponáhľal domov, a tak nedodržal predpisy, za čo si sypal popol na hlavu. „Dúfam, že mi zoberú vodičák aspoň na osem rokov,” kajal sa. Vodičské oprávnenie odovzdal mužom zákona priamo na mieste.

No sám dobre vie, že mu hrozí viac. V dychu mu totiž namerali alkohol. Podľa polície išlo o hladinu 1,42 promile. A to je riadny problém. V prípadoch nad jedno promile totiž už ide o trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Odplatou môže byť až rok odňatia slobody. 

O presných sankciách pre Adamca rozhodne súd rovnako ako v prípade Braňa Mojseja. Ten za svoju jazdu v opitosti prišiel o vodičské oprávnenie na tri roky a musel zaplatiť 1000 eur pokutu. Na verdikt za alkoholický prešľap za volantom čaká aj Nikola Komorová, ktorá opitá šoférovala z festivalu Pohoda.

Prečítajte si: Lukáš Adamec zostal v tieni Superstar (recenzia albumu)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu