Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Súd rozhodol: Exsuperstárista Adamec príde o vodičák a zaplatí 1 500 eur!

Dohodu o vine a treste pre speváka Lukáša Adamca potvrdil súd Zobraziť galériu (9)
Dohodu o vine a treste pre speváka Lukáša Adamca potvrdil súd (Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE – Spevák Lukáš Adamec dnes vychádzal zo súdnej siene po 17 minútach s vážnym výrazom na tvári. Súd prijal jeho dohodu o vine a treste a tak spevák za svoj neuvážený čin dostal pokutu 1500 eur a vodičský preukaz mu zobrali na 20 mesiacov.

„Skomplikoval som si život. Ľutujem a trest prijímam,“ povedal superstarista. Ešte v auguste spôsobil na košickej križovatke haváriu. Riadil čiernu Škodu Octaviu a nedal prednosť zľava prichádzajúcemu autu. Pri zrážke sa ľahšie zranili dve spolujazdkyne vodiča auta, do ktorého spevák narazil. Po nehode Lukáš Adamec nafúkal 1, 42 promile alkoholu.

Samotný spevák, bol po nehode dosť nervózny, neustále telefonoval, ale do kamier televízie Markízy priznal: „Mali by mi zobrať vodičák aspoň na osem rokov. Ponáhľal som sa, bola to moja chyba, ktorej som si vedomý. Je mi to veľmi ľúto, lebo práve v aute by sa ponáhľať nemalo.“

Polícia ihneď po čine začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Keďže obe zranené ženy sa liečili menej ako 8 dní, obvinenie z ublíženia na zdraví napokon padlo a nakoniec nedošlo ani k obžalobe. L. Adamec totiž ešte koncom októbra uzavrel s prokurátorom dohodu o vine a treste, ktorú dnes súd uznal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu