Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dara sa ukázala PRVÝKRÁT po zákrokoch: Vraj sa na seba NEPODOBÁ…. Speváčka vracia úder!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Popová diva Dara Rolins sa nikdy netajila tým, podstúpila niekoľko plastických operácií či iné skrášľovacie zákroky. Veď prečo aj - v dnešnej dobe už ide o bežnú vec a ruky šikovných lekárov vyhľadáva množstvo žien, ktoré so svojím výzorom nie sú tak úplne spokojné. Posledné zákroky, ktoré speváčka absolvovala, však sprevádzal veľký škandál. No a teraz...

Začiatkom februára obletelo svet video, kde plastický chirurg opisuje, čo všetko si Dara najnovšie necháva vylepšiť. Zábery nenalíčenej speváčky na Instagram vtedy pridal jej lekár Michele Pascali - plastický chirurg z Talianska. Ten na svojom profile zverejnil video, kde ukazuje na Darinu tvár a hovorí o faceliftingu, liftingu krku či operácii viečok. Speváčka sa k celej tejto kauze vyjadrila a bolo jej nesmierne ľúto, že ju podrazil chirurg, do ktorého rúk vložila svoju dôveru a určite aj nemalé peniaze. 

Galéria: Dara Rolins

Odvtedy uplynulo niekoľko mesiacov a umelkyňa opäť ukázala tvoju tvár. „Bez zbytočnej dramatizácie: SOM SPÄŤ. Pomaličky sa vraciam do reality. Môj dočasný detox od sociálnych sietí a celkového pracovného kolotoča bol dosť prirodzený a navyše podmienený istým estetickým zákrokom, ktorý taktiež podlieha určitému procesu rekonvalescencie, jak vieme. Ono TO, že sa vlastne VIE, má svoje výhody. Vďaka zdieľnosti pána doktora nemusím tým pádom nič moc vysvetľovať," napísala Dara v príspevku, ku ktorému priložila aj aktuálne fotografie. 

Dara sa ukázala PRVÝKRÁT
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

To však ešte zrejme nečakala, aká lavína kritiky sa na ňu okamžite zosype. Sledovatelia jej začali húfne vypisovať a mnohí sa zhodli, že to už ani nie je ona a že sa na seba vôbec nepodobá. „Esetický zákrok sa očividne nepodaril. Čo je moc, to už je príliš," napísala jej istá Kika. „Pardón, ale vyzeráte hrozne," odkázala jej zasa Michaela. „Pekná žena a takto sa zhovadiť. Sorry, to už je iná Darinka," či „Na tej prvej fotke ako Michael Jackson. Darinka, už to nepreháňaj," znie len zopár z obrovského množstva šokovaných a negatívne ladených komentárov. 

Dara Rolins DOJALA fanúšikov (Zdroj: NL)

Nuž a ako sa dalo očakávať, speváčka sa rozhodla, že sa k celej kauze "Dara na nepoznanie" patrične vyjadrí. Popová diva hovorí, že ju potešil každý milý komentár, ale zároveň nechápe potrebu ľudí prezentovať svoj negatívny postoj k estetickej chirurgi. „Veď na to existujú rôzne diskusné fóra, kde sa môžete smelo rozčúliť, posťažovať si, ohovoriť ktorú koľvek z nás (mňa samozrejme najviac, prosím) a navyše tam narazíte na vám podobných dobrákov, takže súznenie! Mne je totiž dosť jedno, čo si myslí nejaká teta alebo ujo, ktorého vôbec nepoznám... Nechce sa mi v tom prehrabovať a mazať negatívne komenty, alebo blokovať hejtrov, na to máme iných sebestredných umelcov," napísala otvorene Dara, celú jej odpoveď hejterom si môžete prečítať v príspevku nižšie. 

Viac o téme: Dara RolinsPlastika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu