Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

"Vyspelá" detská hviezda: V 9-ich rokoch zmachlená ako Joker!

Deväťročná Noah zmaľovaná ako Joker z Temného rytiera Zobraziť galériu (5)
Deväťročná Noah zmaľovaná ako Joker z Temného rytiera

LOS ANGELES - Kariéra v Hollywoode sa robí od útleho detstva! O tom vie svoje aj drobná hviezdička Noah Cyrus, ktorá sa všemožne snaží vystúpiť z tieňa staršej sestry Miley (16). Keď je však samej sebe choreografkou aj vizážistkou, nemôže to dopadnúť inak ako obrovským fiaskom!

Suri Cruise nie je jediná! Pretŕčať sa ako dospelá dáma a užívať si pozornosť okolia sa od malička pokúša aj plavovlasá herečka Noah. A hoci tieto dievčatká delí až šesť rokov, obe dobre vedia, bez čoho sa v šoubiznise nezaobídu - kvalitného mejkapu. Ale zatiaľ čo trojročná Suri si svoje líčidlá nosí v kozmetickej taštičke, jej staršia hollywoodska kolegyňa si ich neváha rovno nakydať na tvár... Najlepšie, všetky naraz!

Zmaľovaná ako oscarový Joker, ktorého v snímke Temný rytier stvárnil zosnulý Heath Ledger! Zábery z červeného koberca sú jasným dôkazom toho, že u malej Noah nie je výrazný malinový rúž až za hranicami pier a hrubé očné linky s riasenkou ničím výnimočným. Rovnako ako odvážne tanečné kreácie s erotickým nádychom, ktoré predvádza na každom kroku!

Zobraziť galériu (5)

Detská hviezda širokú verejnosť už raz pobúrila, keď sa v krátkej sukničke obtierala o striptérsku tyč v nočnom klube pre dospelých. Odvtedy však svoje umenie vylepšila a najnovšie spieva a tancuje v rytme Akonovej odrhovačky Smack that - s pôsobivými pohybmi hrudníka a plieskaním po zadku! Žeby sa takto pripravovala na kariéru herečky ľahších mravov? Outfit na to má!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu