Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prázdna podprsenka a bombarďáky: Známa 17-tka chcela byť sexi, no... Pozrite!

Noah Cyrus Zobraziť galériu (6)
Noah Cyrus (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Toto jej vôbec nevyšlo! Sestra kontroverznej speváčky Miley Cyrus (24) - Noah (17) bola jedným z celebritných hostí slávnostnej premiéry eroticky ladeného filmu Päťdesiat odtieňov temnoty. Žánru sa rozhodla prispôsobiť aj svoj outfit. Fotografom pózovala v kreácii, ktorá pozostávala zo spodnej bielizne a priesvitných šiat. Nedá sa však povedať, že mladá tmavovláska ohúrila...

Ide v jej šľapajách! Miley Cyrus je verejnosti dobre známa ako herečka a speváčka. Rovnakou profesiou by sa rada živila aj jej mladšia sestra Noah. Tá od blondínky očividne pochytila i módny (ne)vkus a tiež zrejme vie, že ak chce, aby sa o nej hovorilo, musí raz za čas niečim šokovať.  

Aj preto zavítala na premiéru filmu Päťdesiat odtieňov temnoty v štýle oblečená, a predsa nahá. Noah sa predviedla v úplne priesvitných šatách, pod ktorými mala len spodnú bielizeň. Nešlo však o dráždivé kúsky. Zle padnúca podprsenka a vysoké sťahujúce nohavičky skôr mladej slečne na sexepíle ešte viac ubrali. A tie mohutné topánky... No, škoda reči. Vám sa táto kreácia páči?

Noah Cyrus v tomto outfite príliš neohúrila.
Zobraziť galériu (6)
Noah Cyrus v tomto outfite príliš neohúrila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Noah Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu