Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dibáková o zákulisí relácie: S týmito politikmi si tykám, no toto by som nikdy nepripustila!

Televízia JOJ predstavila svoje nové spravodajské štúdiá
Televízia JOJ predstavila svoje nové spravodajské štúdiá (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Moderovať politickú diskusnú reláciu chce veľa energie, odhodlania a schopnosti zvládať stres. Jana Krescanko Dibáková si už na to zvykla, aj keď častokrát je to naozaj na hrane.

Jana Krescanko Dibáková je moderátorkou jojkárskej relácie Na hrane. Tá sa aktuálne nevysiela a na obrazovku by sa mala vrátiť z nových priestorov až 11. apríla. Spomínanú diskusiu neuvidíme teda až mesiac kvôli Veľkonočným sviatkom či moratóriám pred prezidentskými voľbami. Dôvodom mal byť aj problém s hosťami.

Nestalo sa iba raz, že museli narýchlo zháňať náhradníka len preto, že niekto odvolal účasť v diskusii: „Vo vzťahu k hosťom platí, že 80 percent energie, žiaľ, vydávame na to, aby sme zohnali zostavu, ktorá tam bude večer sedieť, lebo politici tým, že majú aj rôzne možnosti na sociálnych sieťach, tak sa im nechce prísť konfrontovať s nepríjemnými otázkami“, hovorí moderátorka, ktorá sa v príprave na reláciu vycepovala natoľko, že dokáže pozerať dve tlačovky naraz: „Toto nie je práca, ktorá sa dá robiť tak, že na tri týždne vypnete hlavu, nepočujete a nevidíte nič okolo seba, lebo zmeškáte vlak“. S politikmi sa moderátorka pozná celkom dobre, dajú sa ale niektorí z nich označiť aj za kamarátov?

Dibáková o zákulisí relácie: S týmito politikmi si tykám, no toto by som nikdy nepripustila! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: TV JOJNa hraneJana Krescanko Dibáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu