Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

17 rokov po boku sexi Aquamana a potom... Rozvod!

Lisa Bonet Zobraziť galériu (3)
Lisa Bonet (Zdroj: Fair Harbor Productions)

LOS ANGELES - Dievčatko zo Show Billa Cosbyho vyrástlo a závideli mu takmer všetky ženy... Herečka Lisa Bonet totiž 17 rokov svojho života strávila po boku Jasona Momou, s ktorým má dve deti. Tento rok ale párik oznámil rozchod.

Lisa Bonet sa narodila 16. novembra 1967. Jej rodičia boli hudobníci, ona si však vybrala herectvo. Už ako dieťa sa objavila v menších seriálových úlohách. 

Galéria: Lisa Bonet

Tou prelomovou bola rola v seriáli Show Billa Cosbyho, kde si zahrala druhé najstaršie dieťa manželov Huxtablovcov. Popri tom hrala aj v projekte A Different World, ktorý sa sústredil na Denisin život na univerzite. 

Okrem toho účinkovala Lisa napríklad v seriáloch Policajt z Marsu či Ray Donovan. Zahrala si vo filmoch ako Angel Heart, Nepriateľ štátu, Všetky moje lásky, Cesta do Palomy. 

Lisa Bonet a Mickey Rourke
Zobraziť galériu (3)
Lisa Bonet a Mickey Rourke  (Zdroj: Union)

Prvýkrát Bonet otehotnela v roku 1988, v decembri potom porodila spevákovi Lennymu Kravitzovi dcéru Zoë. Tá sa neskôr stala tiež herečkou. 

Ďalšie dve deti má umelkyňa s kolegom Jasonom Momoom, ktorý je známy z projektov ako Baywatch, Game of Thrones či Aquaman. Začali spolu randiť v roku 2005, dcéra Lola sa im narodila v júli 2007 a syn Nakoa-Wolf v decembri 2008. Pár sa zosobášil v októbri 2017. 

Dokopy boli Lisa a Jason spolu takmer 17 rokov, no začiatkom tohto roka oznámili koniec svojho vzťahu. Podľa zdrojov z ich okolia bol herec veľmi sústredený na svoju prácu, no manželka nemala záujem sprevádzať ho, keď filmoval aj ďaleko od domova. „On sa hýbal iným smerom a nešlo to dokopy k jej životnému štýlu,” uviedol zdroj. 

Jason Momoa, Lisa Bonet
Zobraziť galériu (3)
Jason Momoa, Lisa Bonet  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lisa Bonet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu