Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Vzťah Angeliny Jolie a Brada Pitta prerástol do čírej nenávisti: Do konfliktu zatiahli aj svoje deti!

Brad Pitt a Angelina Jolie Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt a Angelina Jolie (Zdroj: SITA a Profimedia)

LOS ANGELES - Súdne ťahanice Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) trvajú aj niekoľko rokov po ich rozvode. Slávny herec najnovšie tvrdí, že jeho bývalá manželka proti nemu poštvala ich deti, čo mu mal povedať bývalý člen jej ochranky.

Už niekoľko rokov sa bývalý manželský pár, ktorý patril svojho času k tým najslávnejším na svete, súdi kvôli vinárstvu Miraval. Počas tohto týždňa k súdnemu spisu pribudli ďalšie dokumenty, v ktorých Brad Pitt tvrdí, že jeho manželka po rozvode poštvala ich deti proti nemu. Tieto informácie mu mal povedať bývalý šéf jej ochranky Tony Webb.

Podľa dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu ET, sa mala Jolie svojej ochranke vyhrážať, že ich zažaluje, ak sa rozhodnú na súde vypovedať. Podľa spisu ich mala totiž po rozvode donútiť k tomu, aby podpísali zmluvu o mlčanlivosti. Jeden z kolegov spomínaného Weba mu však oznámil, že aj napriek tomu vypovedať pôjde.

Tento pracovník mal počuť aj to, ako Jolie prehovárala svoje deti, aby sa svojmu otcovi snažili vyhýbať a nerozprávali sa s ním. K celej veci sa vyjadril aj právnik Jolie. „Tento prípade nie je o zmluve o mlčanlivosti, ale o sile a kontrole. Všetko, čo Angelina chce, je separácia a zdravý, pozitívny vzťah medzi všetkými členmi rodiny vrátane pána Pitta. Teší sa na deň, kedy bude konečne schopný pustiť ju zo svojho života," doplnil právny zástupca slávnej herečky.

Vzťah Angeliny Jolie a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Angelina JolieBrat Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu