Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Adela páli mosty, hádka v priamom prenose: Urazila Gáboríka... a nie iba jeho!

Adela Vinczeová
Adela Vinczeová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - V šou Milujem Slovensko budú pod vedením Adely Vinczeovej budú súťažiť Marián Gáborík, Ján Žgravčák a fanúšik šou Tomáš Kramár. V tíme Dana Dangla bude proti nim stáť trojica Boris Valábik, Ľuboš Hlavena a tiež fanúšička šou Milujem Slovensko Denisa Šebenová.

Adela Vinczeová je vždy pohotová a vtipná, tentokrát však prestretlila. Prizná síce, že s Janom Žgravčákom má výborný vzťah, ale niečo tu nesedí, lebo moderátor zareaguje naozaj prekvapivo. Adela sa situáciu najprv snaží zachrániť, ale následne to kolegovi ostro vráti: "Ja nemám problém rozhádať sa aj vo vlastnom tíme!"


Vzápätí pri predstavovaní svojich hostí najprv vychváli bývalého profesionálneho hokejistu Mariána Gáboríka, ale následne ho nechtiac urazí. Ten totiž prezradí, že síce majú s kolegom Borisom Valábikom narodeniny v jeden deň, ale on je vraj mladší. To moderátorku zaskočí a hokejistu urazí. Do debaty sa zapojí aj Valábik, ale jeho podcastový kolega ho ostro zahriakne. Skrátka jedno nedorozumenie za druhým a takéto hádky v priamom prenose tu už dávno neboli. Pozrite si v ukážke, ako tieto konflikty dopadli a nenechajte si ujsť premiérovú epizódu 14. série šou Milujem Slovensko už v piatok o 20.30 na Jednotke!

Adela páli mosty, hádka v priamom prenose: Urazila Gáboríka... a keby len jeho! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: RTVSMarián GáboríkMilujem SlovenskoAdela VinczeováBoris Valábik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu