Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Farma ešte poriadne ani nezačala a... PRVÝ PÁRIK?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Televízia Markíza už odvysielala prvú časť novej série šou Farma. A tradične sa v relácii Farma Xtra dostávajú na svetlo sveta aj neodvysielané zábery. Rodí sa hneď v úvode v súťaži nový párik?

Súťažiaci v novej Farme boli na začiatku rozdelení na tri tímy a každý putoval na statok z iného miesta. Táto púť nebola pre každého ľahká, v drsných podmienkach sa s ťažkými kuframi a inou batožinou pohybuje veľmi ťažko. 


Drsný štart markizáckej Farmy: Stačilo pár minút a... Už fňukala!


V jednom z tímov oproti ostatným zaostávali Daniel s Mirkou. „Ste schválne takto pozadu? Máme ísť? Užite si to!” kričal na nich Dávid a následne sa otočil k Patrícii: „Tam ju oprie o strom!” Mladá súťažiaca mu odporovala, že sa jej nezdá, že by boli "takí", ale Dávid neprestával. „Ale videl som, že na ňu pozerá. To sa nepozerá človek len tak,” vyhlásil a neskôr dodal: „Len sa mi zdá, že on naschvál zdržiava.”

Daniel Gugh
Zobraziť galériu (5)
Daniel Gugh  (Zdroj: Tv Markíza)

Miroslava Kuriś Koperová
Zobraziť galériu (5)
Miroslava Kuriś Koperová  (Zdroj: Tv Markíza)

Tieto zábery ale diváci na televíznych obrazovkách nevideli. Fanúšikom ich ukázal moderátor Martin Šmahel v magazíne Farma Xtra. Jeho hosť Zitron skonštatoval, že možno sa naozaj títo dvaja dajú dokopy, veď by z nich bol celkom pekný párik. 

Samotný Martin to však vidí trochu inak. Podľa neho to iskrí niekde úplne inde. „Dávid s Paťou? Ja napríklad tam vidím skôr iskru,” uviedol pred kamerami. 

Dávid Horák
Zobraziť galériu (5)
Dávid Horák  (Zdroj: Tv Markíza)

Patrícia Šimanová
Zobraziť galériu (5)
Patrícia Šimanová  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu