Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Markíza to kosí rad radom: Po 3 dňoch na Farme o jedného menej... A na odstrel je ďalší!

Na Farme vypadávajú súťažiaci expresnou rýchlosťou. Zobraziť galériu (7)
Na Farme vypadávajú súťažiaci expresnou rýchlosťou. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Televízia Markíza v pondelok nasadila do vysielania už trinástu sériu obľúbenej reality šou Farma. Aktuálny ročník však začal inak, ako tie predchádzajúce a súťažiaci si museli účasť v šou vybojovať. Na statok tak išli už o jedného menej. No a na odstrel je ďalší!

Zatiaľ čo v minulých ročníkoch sa súťažiaci nechali doviezť až priamo na statok, tento rok sa rozdelili do troch tímov a z rôznych kútov Slovenska sa museli na Farmu prepracovať po vlastných. Popri tom museli plniť zadané úlohy. V každom tíme potom členovia v tajnom hlasovaní určili najslabšieho člena... No a ten musel zabojovať o svoju účasť na statku. 

Galéria: Súťažiaci reality šou Farma XIII.:

Už po dvoch dňoch, hoci súťažiaci ešte neboli ani na Farme, sa konal prvý duel. V tom sa stretli tri najslabšie účastníčky jednotlivých tímov. Ich úlohou bolo postaviť stabilný drevený stĺp, po ktorom sa mali vyšplhať a zazvoniť na zvonec visiaci nad ním. No a ten, kto to urobil ako posledný, v súťaži definitívne skončil. 

Markíza to kosí rad
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Markíza)

V úplne prvom dueli sa stretli Nikoleta Mališková, Miroslava Kuriś Koperová a Beáta Landerl. No a práve posledná zo spomínaných sa pobytu na statku vôbec nedočkala. Prehodnotila svoje možnosti a na stĺp sa ani nepokúšala vyliezť. No týmto tohtotýždňové vyraďovanie neskončilo. Už teraz je totiž v pláne ďalší duel. 

V prvom dueli vypadla Beáta Landerl, na statok sa ani nedostala.
Zobraziť galériu (7)
V prvom dueli vypadla Beáta Landerl, na statok sa ani nedostala.  (Zdroj: Tv Markíza)

Z dvojice sluhov - Dávid Horák a Monika Fabová - farmári určia toho, ktorého chcú poslať do duelu. No a ten si potom zo zvyšných súperov vyberie toho, s kým si zmeria svoje sily v súboji. V priebehu úvodného prvého týždňa tak vypadnú rovno dvaja farmári a na statku z finálovej 15-ky zostane už len 13 súťažiacich. 

Monika Fabová
Zobraziť galériu (7)
Monika Fabová  (Zdroj: Tv Markíza)

Dávid Horák
Zobraziť galériu (7)
Dávid Horák  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Farma XIII.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu