Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Víťazka Farmy sľubovala rozdelenie výhry: 3 mesiace od finále ZMENA PLÁNU... Nika nedostala NIČ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Pätnásta séria reality šou Farma vyvrcholila 17. decembra veľkým finále. Po dlhých týždňoch boja na markizáckom statku zabojovali o výhru 83 600 eur Lucia Gašparíková (40), Nika Škrváňová (27) a Denis Čatlóš (29). A hoci počas celého večera bola favoritkou Nika, napokon zvíťazila Lucia. Vtedy sľubovala, že o výhru sa s finalistami rozdelí. Nika však nedostala nič!

Finále 15. série Farmy mnohí označovali za nespravodlivé. Počas celého večera totiž v počte bodov jasne viedla Nikola Škrváňová. Zdalo sa, že je jednoznačnou víťazkou, no na záver sa body "vynulovali", premenili sa na čas a o celkovom víťazovi rozhodla až posledná disciplína. Tú sa podarilo vyhrať Lucii Gašparíkovej, a tak si odniesla výhru 83 600 eur. 

Galéria: Finále Farmy 15

Hneď po finále sa víťazka vyjadrila, že sa so získanými peniazmi rozdelí. „Pomôžem manželovi v biznise. Peniažky pre rodinu. Podelím sa aj s finalistami a Emke dám peniaze na auto,“ vyjadrila sa vtedy Lucia. To bolo 17. decembra... Uplynuli 3 mesiace a zdá sa, že došlo na zmenu plánu. Víťazka sa síce o výhru rozdelila, no nedostali z nej všetci finalisti.

„Denis a Ema dostali. Ja nie,“ prekvapila svojimi slovami Nika. „Aj som oľutovala, ako som sa zastávala na sociálnych sieťach, že nie je taký zlý človek. Ale kto som ja, aby som súdila. Ono sa všetko dobro aj zlo človeku skôr či neskôr vráti,“ dodala exfarmárka, ktorá si dodnes myslí, že víťazkou mala byť ona. „Určite mala a každý, kto to pozeral vie, že to malo byť moje. Ale asi aj lepšie, že som nevyhrala, lebo by som sa naivne podelila so všetkými, ktorým som to sľúbila,“ zahlásila sebavedomo Nika. 

Víťazka Farmy sľubovala rozdelenie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaDenis ČatlóšLucia GašparíkováNikola Škrváňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu