Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

AKTUÁLNE FOTO Prehovorili svedkovia! Opitý vodič mal vpáliť do davu zámerne: Zranilo sa 6 ľudí, z miesta nehody ušiel

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

ČERVENÁ VODA - Záchranári aktuálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode. Podľa dostupných informácii mal opitý vodič zraniť 6 ľudí, z toho tri deti. Nafúkal viac ako dva promile.

Podľa našich informácií auto vpálilo do ľudí, ktorí si užívali sobotňajšiu guľášovú párty pri podniku Ranč Majire Červená voda, ktorej sa zúčastnilo približne 200 ľudí. Portál tvnoviny.sk informoval, že podľa svedkov mal vodič do davu vpáliť zámerne. Údajne sa pohádal s iným účastníkom podujatia a následne si podgurážený sadol do auta. Z opáskovaného parkoviska si to namieril priamo do ľudí a terénnym autom ušiel poľnou cestou cez potok, kde boli ďalšie deti na koňoch. Jedno z nich spadlo. Privolaným policajtom sa ho podarilo zadržať v Sabinove, kde sa podrobil dychovej skúške. Policajná hovorkyňa nám potvrdila, že nafúkal viac ako dve promile. Podľa jedného zo svedkov, ako nám potvrdil, nedokázal stáť na nohách.

archívne video

Tragická nehoda chodca v Žarnovici. Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

AKTUÁLNE FOTO Prehovorili svedkovia!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Aktuálne Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR eviduje 6 zranených osôb, z toho tri maloleté deti. "Na linku tiesňového volania sme prijali informáciu o nehode v obci Červená Voda v okrese Sabinov. Podľa dostupných informácii malo osobné auto zraniť viacerých ľudí. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na miesto vyslalo dva záchranárske vrtuľníky a tri pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby," poznamenalo na sociálnej sieti.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Petra Klimešová zároveň dodala, že "jedno dieťa bolo transportované do nemocnice v Košiciach vrtuľníkom s vnútrolebkovým poranením. Ďalšie previezol vrtuľník s polytraumou, s úrazom hlavy, zaintubované na umelej pľúcnej ventilácii do košickej nemocnice," konkretizovala s tým, že tretieho detského pacienta previezla ambulancia do prešovskej nemocnice s viacerými poraneniami tela, hlavy a fraktúrou stehennej kosti.

Informáciu potvrdila aj polícia. "Dnes poobede došlo na Červenej vode k vážnej udalosti. Počas spoločenskej akcie z neznámych príčin narazilo auto do davu ľudí. Podľa doposiaľ zistených informácií boli zranené 3 deti a traja dospelí. 2 deti boli prevezené vrtuľníkom do nemocnice. Vodič po nehode z miesta činu utiekol, avšak vďaka promptnej reakcii operačného strediska a policajných hliadok zo Sabinova, bol v krátkom čase vypátraný a zadržaný. Dychová skúška u 59-ročného vodiča bola pozitívna a dosiahla hodnotu viac ako 2 promile. Prípadom sa intenzívne zaoberáme a na mieste je prítomný vyšetrovateľ," poznamenali na sociálnej sieti.

Viac o téme: NehodaVrtuľníkyČervená voda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu