Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Vodička našla v aute skrytý odkaz od mechanika: Je to vraj bežná praktika! Choďte to skontrolovať aj vy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Servis vášho auta môže odhaliť množstvo problémov. Jedna žena však nečakala, že kvôli problému so vzduchovým filtrom objaví vo vozidle skrytý odkaz. Domnieva sa, že ho tam pravdepodobne zanechal drzý mechanik. Ľudia neskrývajú svoje zdesenie.

Nemenovaný muž v príspevku na Reddite uverejnil záber vzduchového filtra z vozidla svojej „Vzduchový filter, ktorý mojej snúbenici nainštalovali minulý rok,“ uviedol muž v príspevku, ku ktorému pripojil aj záber filtra. Na ten zrejme mechanik napísal odkaz: „Si tučná.“ Záber nechutného odkazu sa takmer okamžite stal virálnym. Niekoľko mechanikov priznalo, že s podobnými incidentami sa už stretli.

„Ako elektrikár môžem potvrdiť, že toto je druh vecí, ktoré nájdete prakticky kdekoľvek, poloskryté pred verejnosťou. Ja sám rád kreslím hlúpe obrázky,“ priznal jeden z komentujúcich. „Môj priateľ robí to isté vo svojej práci, len zvyčajne kreslí prostredníky alebo genitálie,“ pridal sa ďalší. „Mám 10-ročné auto, na ktorom mechanici v priebehu rokov pracovali. Teraz sa pýtam, či aj ja jazdím s tajnými odkazmi,“ napísal tretí komentujúci.

Aj napriek tomu, že ženou odkaz otriasol, jeden z komentujúcich uviedol, že zrejme nejde o nič osobné. „Ak nie ste mechanik, nikdy ste neboli mechanik alebo nie ste s mechanikom príbuzný, mysleli by ste si, že je to odkaz pre zákazníka. Uisťujem vás, že to tak nie je, mechanik pravdepodobne nevedel, kto bol zákazník a ak chcel zanechať nejaký pasívno-agresívny odkaz, bolo to smerom k hlúpym servisným poradcom, nie k zákazníkovi,“ vysvetlil v komentári.

Viac o téme: OdkazMechanikVzduchový filter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu