Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Žena verila, že našla svoju životnú lásku: Až vďaka podozrivému správaniu partnera odhalila mrazivé tajomstvo

(Zdroj: Facebook/Rifnote)

USA – Roxanne Shurmurová bola deväť mesiacov slobodná. Po traumatickom období v osobnom živote sa obrátila na zoznamovacie aplikácie v snahe opäť nájsť lásku. Až neskôr zistila, že to bol jeden z najväčších omylov v jej živote. Dôvodom bol muž, ktorý ukrýval temné tajomstvo.

Vo veku 22 rokov, len dva dni po jej prvom prihlásení do zoznamovacej aplikácie, sa Roxanne Shurmurová zoznámila s mužom menom TJ. Vtedy ešte netušila, že skrýva množstvo tajomstiev o svojej skutočnej identite. Ako 16-ročnú ju neznámy muž znásilnil, preto bola voči mužom veľmi opatrná, povedala Roxanne v dokumente s názvom „Red Flag“. TJ jej však poskytoval pocit bezpečia. V túžbe dozvedieť sa viac o svojom potenciálnom partnerovi súhlasila, že sa s ním stretne po dvoch týždňoch telefonických rozhovorov. Hoci bol o niečo nižší, ako predpokladala, Roxanne zistila, že sa s ním cíti veľmi dobre.

Počas ich rande sa však TJ, vlastným menom Tarjit Singh, spýtal Roxanne, či by mu nevadilo odprevadiť ho späť do domu jeho otca, aby sa mohol prezliecť do teplejších šiat. Roxanne to považovala za čudné, no napriek tomu s mužom do domu išla. Zaskočil ju špinavý interiér mužovho bytu, za čo sa jej ospravedlnil, uvádza portál Express. Po troch týždňoch dvorenia prišlo Roxanne podozrivé, že TJ neprejavil záujem o intímnosti. Keď sa tak napokon stalo, bolo to v tlmenom osvetlení a obaja bola úplne oblečení.

Ich jediné sexuálne stretnutie bolo rovnako nepríjemné, čo podnietilo Roxanne, aby hlbšie preskúmala svoje pochybnosti. Vtedy TJ odhalil, že prechádza zmenou pohlavia z muža na ženu. Keď sa Roxanne rozhodla stáť pri ňom počas tejto významnej zmeny, TJ trval na tom, že operáciu podstúpi sám, pričom tvrdil, že bude dokončená do jedného dňa. Po jeho rýchlom návrate z údajnej operácie bola Roxanne skeptická. „Jednoducho to nevyzeralo dobre. Zdalo sa, že TJ má vhodné vysvetlenie pre celú situáciu,“ prezradila v dokumente.

Zlom nastal v momente, keď Roxanne odhalila TJov protetický penis a rodný list. Dokumenty potvrdili, že pri narodení bol biologicky žena a narodil sa pod menom Hannah Waltersová. Keď ho konfrontovala, uchýlil sa k násiliu. Roxanne, povzbudená priateľmi a rodinou, proti nemu podala oficiálnu policajnú sťažnosť, ktorá viedla k jeho odsúdeniu. Vyšetrovanie odhalilo, že Singh mal dve ďalšie obete, vrátane jednej, ktorá mala len 16 rokov. Na súde Snaresbrook Crown Court ho v júli 2022 uznali vinným z troch útokov penetráciou, šiestich ublížení na zdraví a mrazivého počtu vyhrážok zabitím. Singh bol odsúdený na celkom 13 rokov väzenia.

Viac o téme: PodvodVzťahTranzícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu