Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najemotívnejšia tlačovka Borisa Kollára! VIDEO Rozplakal sa a odišiel: Chcú ma zničiť cez dieťa

Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Predseda NR SR Boris Kollár už niekoľko týždňov čelí útokom jednej z matiek jeho početných potomkov Barbory Richterovej. Tá tvrdí, že ich deti Artura a Aarona Kollár nevidel už polroka. Zároveň od neho žiada aj vyššie výživné a najnovšie podala trestné oznámenie, lebo má podozrenie, že ju otec jej detí a zároveň druhý najvyšší ústavný činiteľ, dal sledovať.

Predseda parlamentu Boris Kollár reagoval na statusy Barbory Richtervej vyhlásením priamo v Národnej rade SR. "Barbora Richterová dostáva na dve deti 3000 eur, dostala dom s bazénom, nemusí platiť hypotéku, platím Arturovi drahú školu. Ja by som sa so svojimi deťmi stretával, ale nie pod dozorom Barbory Richterovej. Keď súd určí, že mám platiť 6000 eur, tak budem platiť 6000 eur. Keď rozhodne, že mám platiť 2000, tak budem 2000 eur," vyhlásil Kollár s tým, že bude žiadať striedavú starostlivosť. 

Kollár ďalej uviedol, že podľa neho ide o diskreditačnú kampaň pred voľbami na Sme rodina. Richterová zároveň podala trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, pretože ju niekto sleduje. List dostali aj poslanci, ktorých upovedomila, že podala aj podnet na Osobitný kontrolný výbor NR SR na kontrolu činnosti SIS a rovnako na Výbor NR SR pre obranu a bezpečnosť. 

Boris Kollár o svojich rodinných problémoch (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Na pomoc si zavolal Vittekovú

Richterová v trestnom oznámení spomína aj konflikt spred 11-tich rokov, kedy ju podľa jej slov Kollár napadol vo vile v Miami. Svedkami tejto drámy mali byť aj manželia Vittekovci, ktorí sú Kollárovými dobrými kamarátmi. Richterová v trestnom oznámení opisuje, že ju Kollár zbil fackami do bezvedomia a prebrala sa na to, ako ju ratovali práve Vittekovci. 

Najemotívnejšia tlačovka Borisa Kollára!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Kollár toto obvinenie odmieta a ako svedka si na tlačovú konferenciu pozval priamo Patríciu Vittekovú. Tá opísala šokujúcu udalosť inak. "Barbora začala hystericky kričať na Borisa, mala asi 20 rokov, Arturko bol vtedy malý. Hodila ho asi z piatich metrov, keby tam nebola taburetka a Boris ho nezachytil, dnes by bol mŕtvy. Áno, dal jej vtedy pár faciek, ale tie by som jej dala aj ja," dodala Vitteková. 

Najemotívnejšia tlačovka Borisa Kollára!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Je za tým jeho menovec?

Kollár zároveň naznačil, že za útokmi Richterovej na jeho osobu a stranu Sme rodina je známy konkurzný právnik Zoroslav Kollár. "Údajne to môže byť Zoroslav Kollár. Neviem, aký dôvod by mohol mať. Keby Barbora chcela len výživné, tak ho má. Keby chcela, aby som sa stretával s naším synom, tak by som ho mal. Ja si ho zoberiem aj každý víkend," povedal Kollár. 

Boris Kollár
Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár  (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Na konci tlačovej konferencie sa už neovládol a na redaktora, ktorý sa pýtal na incident v Miami, začal kričať. "Viete, čo to je? Keď vám hodí vlastné decko? Čo tu skúšate na mňa?" kričal Kollár a so slzami v očiach utiekol z miestnosti. 

Viac o téme: VyjadrenieTrestné oznámenieBarbora RichterováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu