Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Richterovej REAKCIA na Kollárovu tlačovku: Vitteková vraj KLAME... Pôjdem aj na detektor lži!

Barbora Richterová sa vyjadrila k tlačovej konferencii Borisa Kollára. Zobraziť galériu (3)
Barbora Richterová sa vyjadrila k tlačovej konferencii Borisa Kollára. (Zdroj: Ramon Leško/Facebook B.R.)

BRATISLAVA - Dnes krátko po 16. hodine popoludní usporiadal Boris Kollár (57) tlačovú konferenciu. Venoval sa v nej téme, ku ktorej sa doposiaľ nevyjadroval - obvineniam Barbory Richterovej (33). Po týždňoch mlčania ho k tomu dohnal list, ktorý mamička rozposlala 150 poslancom Národnej rady a obviňuje ho v ňom z fyzického napadnutia. O inkriminovanej chvíli prehovorila aj Patrícia Vittek (43), ktorá mala byť svedkom. Teraz zareagovala samotná Richterová!

Len necelé 2 hodiny po tlačovke, ktorú zvolal Boris Kollár, sa na sociálnej sieti Facebook ozvala aj Barbora Richterová. Zareagovala na slová, ktoré na konferencii zazneli. Politik si totiž k mikrofónu prizval Patríciu Vittek, ktorá opísala, čo sa pred 12 rokmi malo diať v Kollárovej vile na Miami. 

Samotná Richterová však tvrdí, že to nebolo tak, ako prezentuje známa podnikateľka. „Celý incident začal tým, že som poprosila Borisa Kollára, aby mi pomohol s našim synom. Bola som veľmi unavená a chcela som si iba na chvíľu oddýchnuť. Došlo medzi nami k hádke a nasilu som mu dala malého do rúk. Odmietam tvrdenie, že som ho hodila 5, 10 alebo 15 metrov cez celú obývačku,“ uviedla mamička. 

Richterovej REAKCIA na Kollárovu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

„Žiaľ, povedala som mu pri tom vulgarizmus. Boris Kollár dal syna svojej mame, ktorá s ním odišla do svojej spálne a v okamžiku na to ma začal mlátiť tak, že ma udieral fackami z celej sily do tváre. Snažila som sa pred ním utiecť a zavolať 911, ale vytrhol mi z ruky telefón. Dobehol ma na poschodí, kde ma zhodil na zem a pokračoval v bitke, až som stratila vedomie,“ šokuje svojimi slovami.

„Trvám na tom, že Patrícia Vitteková klame a spolu s manželom prišli až po tomto incidente. Je mi zvláštne, že dnes mi Patrícia hovorí, že by tieto facky dala ona mne, keď vtedy, keď ma videla ležať v na posteli dobitú, sadla ku mne a povedala, že chce odtiaľto odísť,“ pokračovala Richterová. Na záver dodala: „Som pripravená ísť kedykoľvek na detektor lži a ukázať, kto hovorí pravdu.“

Barbora Richterová sa vyjadrila k tlačovej konferencii Borisa Kollára (Zdroj: Facebook B.R.)

Viac o téme: Barbora RichterováBoris KollárPatrícia Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu