Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Financmajster Matovič stroskotal v ďalšej ankete: Jednoslovný status ho pochoval na plnej čiare, strašidelné výsledky

Matovičov status podnietil stránku Zomri, aby sprevádzkovala ďalšie hlasovanie. Zobraziť galériu (2)
Matovičov status podnietil stránku Zomri, aby sprevádzkovala ďalšie hlasovanie. (Zdroj: Facebook/Igor Matovic, Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Keďže cez leto majú aj politici prázdniny a parlament nie je otvorený pre štandardné rokovania až do septembra, často si politici krátia čas na sociálnej sieti. Tak to urobil aj minister financií Igor Matovič (OĽaNO), ktorý po tlačovke Richarda Sulíka (SaS) o odchode z koalície a podmienkách, ktoré poslal premiérovi, všetko zhrnul len do jedného, stručného, jednoslovného statusu. Nemal to robiť, pretože sa rozbehla ďalšia anketa.

archívne video

SaS už nie je súčasťou koalície, na vládu však ministri idú: Máme záujem dovládnuť, Sulíka mrzí, ako premiér reagoval na list (Zdroj: Topky/Maarty)

Ide už o tretiu a aj teraz ju má na svedomí satirická stránka Zomri. Ani výsledky z prvých dvoch neboli pre lídra OĽaNO zrejme príjemné na pohľad a výnimku nepredstavuje ani tá tretia.

Tliachaniny, napísal Matovič, hlasujúci si urobili vlastný názor

Tentokrát sa satirická stránka pýtala ľudí čo mal Matovič pod statusom "Tliachaniny" na mysli a ako si majú vyložiť toto slovo, ktoré minister financií zavesil na sieť krátko po konci tlačovej konferencie Sulíka.

 

Smelo hlasujte

Posted by Zomri on Tuesday, July 12, 2022

Na výber mali dva emotikóny. Jeden srdiečkový "Super", ktorý predstavoval to, že "Sulík mal tlačovku", alebo emotikón "Haha", ktorý označoval možnosť "Igor zhrnul svoje doterajšie vládnutie".

Výsledky hovoria jasnou rečou

Anketa bola zavesená na sieť ešte v utorok, no kým bola streda ráno, výsledky boli evidentné. Za možnosť "Haha" bolo vyše sedemtisíc hlasujúcich, kým "Super" označili sotva tri stovky hlasujúcich.

Financmajster Matovič stroskotal v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

Viac o téme: Anketa VýsledkyIgor MatovičRichard SulíkZomri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu