Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žbirkov odkaz Marike: Dávam ti ďalšiu šancu!

Miroslav Žbirka a Marika Gombitová Zobraziť galériu (3)
Miroslav Žbirka a Marika Gombitová

BRATISLAVA – Chce s ňou opäť spolupracovať! Napriek tomu, že sa Marika Gombitová (53) snaží vyhýbať hudobnej scéne, Miroslav Žbirka (57) ju chce mať opäť po svojom boku. Rozhodol sa podať jej ruku a dostať ju späť na výslnie!

Stalo sa, čo nik nečakal! To, že meno Mariky Gombitovej každoročne figuruje v ankete hudobných cien Slávik, je samozrejmosťou. Tento ročník je však výnimkou! Po prvýkrát sa Marika v nominácii na najlepšiu speváčku neocitla. Zdá sa, že záujem fanúšikov o speváčku sa zrejme oslabil, keďže sa po tragickej nehode utiahla do ústrania. Mirovi Žbirkovi však jeho bývalá kolegyňa z Modusu nie je ľahostajná.

Po tom, čo naposledy v roku 2007 Marika nahrala pieseň Tak som chcela všetkých milovať, chcel by ju Meky fanúšikom pripomenúť aj v spoločnom duete. „Budeme sa snažiť ju skontaktovať a nahovoríme ju. Bolo by to krásne,“ prezradil v rozhovore pre topky.sk. Spomenul to v súvislosti s tým, že s textárom Kamilom Peterajom uvažujú nad vytvorením novej piesne, pre ktorú potrebujú aj zaujímavú speváčku. No Žbirka zároveň priznáva, že presvedčiť Mariku na spoluprácu je pomerne ťažké. „Každý dvadsiaty pokus sa vám podarí,“ povedal nám. S úsmevom však dodal, že práve teraz by to mohlo vyjsť.

Nie je tajomstvom, že spolupráca Mariky a Mekyho, vždy priniesla pozitívny výsledok. Ich spoločné piesne sa ešte stále tešia veľkej obľube. Naposledy táto dvojica spolupracovala v lete 2005, keď nahrali spoločnú pieseň Tajnosľubná.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu