Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Gombitová je pre Žbirku stará: Vymenil ju za mladšie!

Miroslav Žbirka Zobraziť galériu (5)
Miroslav Žbirka

BRATISLAVA – Nedokáže na ňu zabudnúť! Vo štvrtok podvečer sa v príjemnej atmosfére istého bratislavského klubu krstil najnovší album Mekyho Žbirku (57). Ten je druhýkrát šťastne ženatý, ale jeho osoba sa aj tak neustále spája s Marikou Gombitovou (53). V rozhovore pre Topky TV prezradil, aký vzťah medzi ním a speváčkou momentálne je.

Meky je známy tým, že sa spolupráce so ženskými interpretkami nestráni. Napriek tomu, že s Barbarou Haščákovou, Janou Kirschner, Marthou a Magdalénou Šalamounovou vytvorili známe songy, na Mariku nedá dopustiť. „Na začiatku každého duetu ma napadne Marika a duet s ňou... Potom si hneď uvedomím, že čo to znamená. Je to trošku fantazmagória presvedčiť Mariku, aby niečo zaspievala,“ začal svoje rozprávanie. Hneď na to priznal, prečo spolupráca s Marikou nebola možná: „Teraz nebola taká konštelácia hviezd, aby som mohol Mariku vôbec osloviť. Mal som také správy, že sa na to necíti. Tak som hľadal medzi mladšími.“

Niečo o Marike:

Marika Gombitová bezpochyby patrí k najznámejším speváčkam slovenskej hudobnej scény. Keď bola na vrchole svojej kariéry, postihla ju tragédia, ktorá zmenila jej život. Vo svojich dvadsiatich štyroch rokoch ochrnula pri automobilovej nehode. Odvtedy zostala pripútaná na invalidný vozík. Napriek tejto udalosti sa Marika hudby nevzdala. V posledných rokoch sa však stiahla do ústrania a nevychádza zo svojho bytu. S Miroslavom Žbirkom účinkovali v skupine Modus a vytvorili pár duetov, ktoré sa tešia obľube dodnes.

Sledujte Topky TV: Meky Žbirka rozpráva o Marike Gombitovej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu