Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Spotený Gott s manželkou v posteli!

Karel a Ivana Gottovci v posteli. Zobraziť galériu (12)
Karel a Ivana Gottovci v posteli.

PRAHA – Netradičný pohľad! Karel Gott (70) účinkuje v reklame, ktorá ho ukazuje, ako sa spotený zobúdza vedľa svojej manželky Ivany. Z čoho má maestro nočné mory?!

Karel Gott má na svojom konte už 34 sošiek Zlatého slávika. Toho posledného získal v decembri minulého roka a momentálne vrcholia prípravy na ďalší ročník, ktorý sa uskutoční už o desať dní. Získa maestro ďalšie ocenenie?! Podľa reklamy má obavy, že nie.

Práve k nadchádzajúcemu ročníku Zlatého slávika nakrútil Karel Gott reklamu, v ktorej sa potí v sále, keď Lucie Bílá vyhlasuje víťaza mužskej kategórie. Moderátor sa jej pýta, či je nervózna. „Nie som, v tejto kategórii si myslím, že môžeme byť pokojní,“ hovorí Bíla, no Gottovi napriek tomu steká pot po tvári.

A prichádza to, čo nik nečakal! V obálke je úplne iné meno. Vtom sa ale spevák prebúdza mokrý od potu vedľa svojej manželky Ivany a zisťuje, že to bol len zlý sen.

Hoci Gott pustil kamery kvázi do svojho súkromia a poskytol divákom jedinečný pohľad na seba a svoju manželku v intimite spálne, nedostal za to ani korunu. Ako dlhoročný víťaz kategórie spevák nakrútil reklamu na Slávika úplne zadarmo.

 

VIDEO: Karel Gott v reklame na Zlatého slávika.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu