Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Takto cvičí známa modelka: Zmachlená, polonahá a... Preboha!

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Toto sa často nevidí! Zhadzovanie prebytočných kilogramov je aktivita, do ktorej sa začiatkom roka púšťajú mnohí. Vyzerá to tak, že na svojej figúre chce popracovať i modelka Chrissy Teigen (35). Do cvičenia sa však pustila nahodená tak... Že nebudete veriť vlastným očiam!

Modelka, kuchárka a manželka speváka Johna Legenda - Chrissy Teigen má na Instagrame zhruba 33,7 milióna followerov. S nimi sa delí nielen o pracovné novinky, ale tiež o momentky, či dosť intímne informácie týkajúce sa jej súkromia. Boli to práve fanúšikovia, s kým zdieľala svoju obrovskú bolesť spojenú so stratou predčasne narodeného synčeka Jacka. 

Modelka má doma ostatky mŕtveho bábätka: Takto sa s nimi hrá jej dcéra!

Príspevky, ktoré Chrissy zverejňuje, zväčša vyvolávajú rozruch. Inak tomu nebolo ani v týchto dňoch, keď zverejnila zábery toho, ako cvičí. Na tom by nebolo nič zvláštne. Avšak jej vizáž a outfit, v ktorom sa pustila do zhadzovania kíl, šokoval každého. 

Dvojnásobná mamička sa inšpirovala slávnou speváčkou Cher. Na tvári mala výrazne líčenie, oblečená bola v sexi kostýme a na hlavu si dala parochňu čiernych brčkavých vlasov. „Preboha, neviem si predstaviť, že by som takto nahodená mala cvičiť! Ale ak si chcela zaujať, tak sa ti to podarilo,” znejú vybrané z komentárov. Množstvo followerov však pohľade na načančanú Chrissy pobavil. „Milujem ťa! A tvoje príspevky vždy stoja za to,” neskrývali nadšenie priaznivci známej modelky. Vy sa k ním tiež radíte?

Chrissy Teigen sa premenila na Cher.
Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen sa premenila na Cher.  (Zdroj: Instagram)

Chrissy Teigen cvičila nahodená v nezvyčajnom kostýme.
Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen cvičila nahodená v nezvyčajnom kostýme.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chrissy Teigen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu