Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Modelka má doma ostatky mŕtveho bábätka: Takto sa s nimi hrá jej dcéra!

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (8)
Chrissy Teigen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Modelka Chrissy Teigen (34) má na sociálnej sieti Instagram 33 miliónov followerov, s ktorým sa delí v podstate o všetko. Napríklad aj o bolesť zo smrti synčeka Jacka, ktorého predčasne porodila. Ostatky mŕtveho plodu sa brunetka rozhodla uchovať. Pozrite sa, ako!

Chrissy Teigen a John Legend tvoria populárny a obľúbený pár. Svetu len nedávno prezradili, že ich cesta za spoločným potomkom nebola jednoduchá. Dcérka Luna a synček Miles sa im narodili vďaka umelému oplodneniu. Nečudo, že keď sa nedávno dozvedeli, že sa im ďalšie bábätko podarilo počať prirodzenou cestou, veľmi sa potešili. 

Začiatkom októbra však prominentnú famíliu postihla veľká tragédia. Chrissy začala krvácať a museli ju okamžite hospitalizovať. Lekári potom zistili, že má slabú placentu. Lenže strata krvi bola obrovská a aj napriek tomu, že začala okamžite dostávať transfúzie, bábätko sa už nepodarilo zachrániť. O tom, čo sa stalo, informovala svojich priaznivcov sama Chrissy, ktorá na svojom Instagrame zverejnila srdcervúci záber. 

Keď Chrissy Teigen prišla o synčeka, zverejnila na Instagrame takýto srdcervúci záber.
Zobraziť galériu (8)
Keď Chrissy Teigen prišla o synčeka, zverejnila na Instagrame takýto srdcervúci záber.  (Zdroj: Instagram Ch.T.)

„Jack bojoval, aby mohol byť súčasťou našej rodiny. A aj ňou bude,” povedala vtedy modelka. Mŕtveho synčeka jej navždy bude pripomínať nielen tetovanie, ktoré si dala urobiť, ale aj urna s jeho ostatkami. Tú brunetka vystavila v ich obývačke spolu s plyšovým medveďom, ktorý ho má strážiť. 

Ako prezrádza video, ktoré Teigen zverejnila na Instagrame, jej dcéra Luna sa medvedíkovi i mŕtvému bratčekovi prihovára a s láskou hladí urnu. „Nad Jackom veľa premýšľam. Náš dom je otverený v otázkach života, smrti, trúchlenia a podobne. Snažíme sa deťom vysvetliť skutočnosti tak, ako sú a odpovedať na ich otázky. Viem, že toto je asi zvláštny príspevok, ale chcela som ho s vami zdieľať. Chýbaš nám Jack. Všetkým nám veľmi chýbaš,” napísala k príspevku modelka. 

Chrissy prezradila, že sa pomaly usiluje vrátiť do bežného života. Zároveň ale bude robiť všetko pre to, aby na synčeka Jacka nikdy nezabudli ani jeho súrodenci. 

Chrissy Teigen
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Chrissy Teigen
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu