Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

KORONAVÍRUS má na svedomí ďalšie televízne škrty: STOPka pre OTO... Galavečer sa ruší!

Galavečer OTO sa kvôli koronavírusu musel zrušiť. Zobraziť galériu (4)
Galavečer OTO sa kvôli koronavírusu musel zrušiť. (Zdroj: RTVS/TASR)

BRATISLAVA - Koronavírus výrazne ovplyvnil nielen fungovanie ľudí, ale aj slovenských televízií. O tom, aké opatrenia kvôli pandémii museli zaviesť Markíza a Jojka, sme už písali. No najnovšie na zúriaci vírus doplatila aj verejnoprávna RTVS. Plánovaný galavečer ankety Osobnosť televíznej obrazovky (OTO) musela zrušiť. Náhrada je v nedohľadne!

OTO alebo Osobnosť televíznej obrazovky je anketa, v ktorej diváci raz ročne hlasujú o najobľúbenejších televíznych osobnostiach, programoch, spevákoch, skupinách a zabávačoch. Výsledky sa potom vyhlasujú na slávnostnom galavečere, na ktorom si víťazi osobne preberajú svoje ocenenia. 


KORONAVÍRUS úplne ochromil Markízu: Sťahuje všetky premiérové programy... Večer si pozriete už len reprízy a SuperStar!


Tento rok bol naplánovaný na sobotu 4. apríla. No vládne opatrenia kvôli zúriacemu koronavírusu všetko stopli. Organizátori museli odovzdávanie cien dva týždne pred termínom zrušiť a jeho náhrada je v nedohľadne. Namiesto OTA si tak diváci budú môcť na RTVS pozrieť premiérové časti Záhady tela a Neskoro večer.

„V tejto situácii je dôležité ochrániť zdravie ľudí a vyvinúť maximálne úsilie na zamedzenie šírenia koronavírusu, preto považujeme posunutie vyhlásenia výsledkov za logický krok. O novom termíne vysielania galavečera budeme včas informovať,“ povedal televízny programový riaditeľ RTVS Marek Ťapák.

Aktuálne informácie o KORONAVÍRUSE na Slovensku nájdete TU»

Viac o téme: KoronavírusOTO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu