Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Útok na princa Harryho a Meghan: Falošná láska, falošné orgazmy?!

Meghan Markle a princ Harry Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle a princ Harry (Zdroj: SITA)

VANCOUVER - K ostro sledovanej kráľovskej rodine sa vyjadrujú mnohí. Najnovšie sa do princa Harryho a hlavne jeho manželky Meghan pustila austrálska feministka Germaine Greer (81). Tá sa priamo pred kamerou zamýšľala nad tým, či brunetka svojho manžela naozaj miluje alebo to iba predstiera - aj v posteli. A ich veľkolepú svadbu označila za otrasnú.

Na začiatok treba uviesť, že Germaine Greer býva označovaná za kontroverznú osobu a tiež nad jej najnovšími výrokmi budú mnohí krútiť hlavou. V austrálskej relácii 60 Minutes sa zamýšľala nad tým, či Meghan lásku k Harrymu iba nepredstiera. 

Germaine Greer
Zobraziť galériu (4)
Germaine Greer  (Zdroj: 60 minutes)

„Stále myslím na to, že by bolo lepšie, keby bola naozaj zamilovaná. Ak to celý čas len predstiera, ó, bože, aká úbohosť. Koľko orgazmov to bude trvať? Koľko falošných vzdychov bude treba?” vyhlásila bez servítky 81-ročná feministka. 

Navyše neváhala svadbu tohto páru označiť za otrasnú. A dôvod? „Pretože bola plná šoubiznisových postavičiek, akoby Meghan žila úplne umelecký život,” vyhlásila Germaine. Tá evidentne proste nemá  rada šoubiznisovú sféru, lebo jej tiež pripadá falošná. Nuž, aj to je názor a má naň právo, ale navážať sa preto verejne do niekoho svadby?! 

Princ Harry so svojou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Galéria: Britský princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu