Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna Nelly Furtado to nezvládla: Nervovo sa zrútila... Zmizla zo scény!

Nelly Furtado Zobraziť galériu (6)
Nelly Furtado (Zdroj: profimedia.sk)

TORONTO - Pred 19 rokmi sa dostala na výslnie. Hneď prvý album Nelly Furtado (41) jej priniesol úspech. Už dva roky však o nej nie je vôbec počuť. Aj posledný album v roku 2017 priniesla po päťročnej odmlke. Ako v tom čase priznala, zažila na pódiu nervové zrútenie a preto radšej uprednostňuje život mimo žiary reflektorov.

Nelly Furtado sa narodila 2. decembra 1978 v Kanade, má však aj portugalských predkov. Jej talent objavili v Toronte v istej talentovej šou a rýchlo naskočila do kolotoča šoubiznisu. 

Debutový album vydala v roku 2000 a hudobnú scénu si podmanila piesňou I’m like a bird. 

Jej najpredávanejším albumom sa stal tretí v poradí, nazvaný Loose. Práve s ním má však spojené aj nepríjemné spomienky. Jej dcérka vtedy mala štyri roky a Nelly nezvládala kombinovať rodinný život s tým speváckym. 

„Zažila som na javisku nervové zrútenie. Bola som na turné a moja dcéra bola so mnou – bola som mama a speváčka na cestách. Bola som vyčerpaná,” zverila sa v roku 2017 denníku Daily Mail. „Potom som jednej noci vyšla na pódium a zrazu som si uvedomila, ako som vystresovaná. Prvé dve pesničky som preplakala. Dala som si pauzu od hudby a išla som domov. A uvedomila som si, že byť doma a prežívať všetko s rodinou bolo to, čo som hľadala,” dodala speváčka. 

Nelly Furtado v roku 2017
Zobraziť galériu (6)
Nelly Furtado v roku 2017  (Zdroj: SITA)

Tá si podobnú pauzu dáva aj aktuálne. Dva roky sa v podstate neukázala v spoločnosti. Posledný album vydala práve v roku 2017, keď absolvovala aj niekoľko vystúpení. Predtým si ale dopriala až päťročnú prestávku. Momentálne teda nikto netuší, kedy a či vôbec sa Nelly Furtado ešte vráti na scénu. 

V roku 2016 sa rozviedla so svojím manželom, zvukovým technikom Demociom Catellonom. V septembri 2017 sa ukázala v spoločnosti so spevákom Gerardom Longom. 

Nelly Furtado
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Nelly Furtado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu