Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

V Bratislave vyčíňa úchylák: FOTO Preboha, veď on šiel v trolejbuse rovno na vec!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Tip čitateľa, TASR/Marko Erd)

BRATISLAVA – Muž si rozopol rázporok a išiel rovno na vec. Vôbec mu nevadilo, že sedí v trolejbuse, vedľa ženy. Jeho exhibicionistické chúťky si všimol jeden z cestujúcich, ktorý ho odfotil. S bizarnou snímkou sme sa obrátili na políciu i bratislavský Dopravný podnik.

Vaše tipy

„Práve teraz v 201, smer Čiližská,“ uvádzalo sa v popise príspevku uverejnenom v piatok krátko po 23:00 hodine vo facebookovej skupine Revízori Bratislava. „Dávajte si pozor, hlavne ženy, na tohto devianta, kto vie, na čo všetko by sa zmohol, keď mu MHD zjavne nerobí problém,“ dodal autor snímky.   

Tá zachytáva muža sediaceho vedľa ženy, ktorá sa díva von oknom. Nie je známe, či cezeň hľadela úmyselne, lebo si všimla, že cestujúci vedľa nej onanuje. Bez ostychu si totiž rozopol zips na rifliach a začal sa ukájať.    

Fotografia zachytáva onanujúceho muža v trolejbuse č. 201.
Zobraziť galériu (3)
Fotografia zachytáva onanujúceho muža v trolejbuse č. 201.  (Zdroj: Tip čitateľa)

 „Takéto správanie je neprípustné. Trolejbusom cestujú aj deti,“ napísala nahnevaná Monika, ktorá muža síce nevidela na vlastné oči, no podľa jej slov by sa prípadom mala zaoberať polícia.

Dopravný podnik ani polícia incident neeviduje, výzva pre občanov 

Ohľadom bližších informácií sme kontaktovali Dopravný podnik Bratislava. Jeho vedúci marketingu Zenon Mikle nám však povedal, že onanujúceho muža nikto z cestujúcich nenahlásil ani na dispečing, ani vodičovi.

Bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková pre Topky.sk potvrdila, že po preverení spomínanej udalosti na obvodných oddeleniach policajného zboru Bratislava I. a Bratislava II., po ktorých linka číslo 201 premáva, nebolo podané nijaké hlásenie týkajúceho sa mastrubujúceho muža.

Mihalíková v tejto súvislosti apeluje na verejnosť, aby každý, kto sa stane svedkom takejto udalosti, bezodkladne kontaktoval políciu na bezplatnom čísle 158. „Hneď, ako má občan podozrenie z páchania protiprávneho konania, je potrebné kontaktovať políciu,“ zdôraznila hovorkyňa.

Tvár cestujúcej zamaľoval autor snímky, pozn. red.


Čítajte aj: Ľudí v bratislavskom obchodnom centre ovalil smrad: FOTO Vlado len treštil oči, plávali tam...


Viac o téme: BratislavaTrolejbusOnanista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu