Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hviezdna herečka prekvapila v extravagantných šatách: Brutálna kritika fanúšikov!

Rosamund Pike Zobraziť galériu (2)
Rosamund Pike (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Britská herečka Rosamund Pike (45) je známa tým, že sa nebojí ani odvážnejších outfitov. Ten posledný však fanúšikovia príliš neocenili a niektorí z nich ho dokonca nazvali tým najhorším, aký na podobnej akcii videli.

Galéria: Rosamund Pike

Britská herečka sa preslávila vo viacerých známych počinoch, ako sú filmy Stratené dievča, Saltburn, Ako v bavlnke, Pýcha a predsudok či Johnny English sa vracia. Počas svojej kariéry si na svoje konto pripísala jeden Zlatý glóbus a nomináciu na Oscara.

Okrem toho však na seba strháva pozornosť aj vďaka svojmu štýlu. Herečka totiž často volí aj odvážnejšie outfity, ktoré vyvolávajú rozporuplné reakcie. Rovnaké odozvy dostala Pike aj za výber šiat, ktoré si obliekla počas akcie k seriálu The Wheel of Time, v ktorom hrá hlavnú úlohu.

Tie sa stali terčom poriadnej kritiky a fanúšikovia si tentokrát nebrali servítku pred ústa. „Prehrala stávku? Nikto by sa predsa takto dobrovoľne neobliekol," napísal jeden z nich. „Myslím, že je to tá najodpornejšia vec, akú si kto obliekol na podobnú príležitosť," pridal sa ďalší. „Po tomto by mala okamžite vyhodiť svojho stylistu," doplnil komentujúci.

Rosamund Pike
Zobraziť galériu (2)
Rosamund Pike  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rosamund Pike
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu