Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sexuálny škandál: Známu političku pristihol manžel v posteli s adoptívnym synom

Manžel pristihol političku s adoptívnym synom v posteli.
Manžel pristihol političku s adoptívnym synom v posteli. (Zdroj: X)

BANGKOK - Thajskom otriasol skutočný škandál. Známa politička mala vraj pomer so svojím adoptívnym synom.

Známa thajská politička je v centre škandálu po tom, čo sa objavili zábery, na ktorých je údajne s jej 24-ročným adoptívnym synom budhistickým mníchom.

archívne video

Agresor ráta s tým, že sa nebudete brániť - Bianka Urbanovská, lektorka sebaobrany

Prapaporn Choeiwadkoh (45), známu političku z provincie Sukhothai, prichytil jej manžel (64), ako zrejme trávi intímne chvíle s Phra Mahom, ktorého si minulý rok adoptovali z chrámu.

Manžel, ktorého v thajských médiách volajú iba Ti, vraj šoféroval niekoľko hodín, aby ich dvoch prichytil pri čine. Ti uviedol, že bol už dlho podozrievavý a absolvoval 5,5-hodinovú cestu z Bangkoku do Sukhothai, aby zistil „pravdu“. Obviňuje mnícha zo zvádzania jeho manželky.

Aféra, ktorá sa odohrala asi pred dvoma týždňami a teraz sa šíri po celom svete, vyvolala silné reakcie na sociálnych sieťach, najmä v Thajsku. Na videu, ktoré údajne natočil Ti, je vidieť, ako konfrontuje svoju manželku. Tá však vrdí, že sa len rozprávali a nemali sexuálny styk. Phra Maha tiež obvinenia popiera.

Strana ju suspendovala

Choeiwadkohovej Demokratická strana dočasne pozastavila výkon jej politických povinností, kým prebieha vyšetrovanie. Budhistickí mnísi v Thajsku nemajú dovolené byť sami so ženami v súkromných priestoroch a skladajú sľub čistoty, aby slúžili ako vzory pre svojich nasledovníkov.
 

Viac o téme: Sexuálny škandálPolitičkaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu