Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

FOTO Polícia obvinila dvoch Partizánčanov z nedovolenej výroby viacerých drog

Polícia obvinila dvoch mužov z Partizánskeho. Zobraziť galériu (5)
Polícia obvinila dvoch mužov z Partizánskeho. (Zdroj: PZ SR)

PARTIZÁNSKE - Policajti z Partizánskeho zaistili u dvojice mužov z Partizánskeho fentanylové náplasti.

Zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi v tejto súvislosti policajný vyšetrovateľ obvinil 39-ročného Petra a 26-ročného Miloša. Informovala dnes trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. 

FOTO Polícia obvinila dvoch
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ SR)

V pondelok 7. augusta podvečer zastavili partizánski policajti osobné motorové vozidlo Škoda Felicia, na základe operatívnych informácií totiž vedeli, že osoby vo vozidle sú užívatelia drog a mali by mať so sebou nejakú drogu, uviedla Antalová. "V zmysle zákona vykonali prehliadku vozidla a oboch mužov obmedzili na osobnej slobode. Na stredovom paneli vozidla, vzadu na sedadlách a na zemi pri sedadle spolujazdca policajti našli a následne zaistili niekoľko fentanylových náplastí," doplnila.  

FOTO Polícia obvinila dvoch
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ SR)

Zaistený materiál polícia podľa nej zaslala na expertízne skúmanie, pričom bolo zistené, že množstvo, ktoré Miloš a Peter prechovávali v aute, zodpovedá 249 jednorazovým dávkam drogy. "Obaja mali policajtom uviesť, že tento tovar zakúpili v okrese Šaľa od neznámeho Róma. Obidvaja obvinení sú aj konzumenti drog a tieto náplasti predávali ďalším osobám po desať eur za jednu fentanylovú náplasť," ozrejmila. 

FOTO Polícia obvinila dvoch
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PZ SR)

Na oboch obvinených spracoval vyšetrovateľ podnet na podanie návrhu na vydanie príkazu na vzatie do väzby. "Mužom za uvedený skutok, ak ich súd uzná vinnými, hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov," dodala Antalová. 

Viac o téme: DrogyPartizánske
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu