Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dôchodkyňa Studenková sa nechala napichať: FOTO priamo zo zákroku!

Zdena Studenková sa na klinike krásy nechala omladiť. Zobraziť galériu (8)
Zdena Studenková sa na klinike krásy nechala omladiť.

BRATISLAVA – Prekvapila! Populárna herečka Zdena Studenková (60) už desaťročia ohuruje svet mladistvou vizážou. Bez ohľadu na to, či ju milujete alebo nie, jej skutočný vek by jej zrejme tipoval len málokto. Pri jej mene sa preto často skloňovali chirurgické zákroky. Na otázky tohto typu však blondínka dlhé roky odpovedala iba zdržanlivo s tým, že ide o súkromnú záležitosť. Teraz je však všetko inak. Umelkyňa sa zrazu stala tvárou kliniky krásy a dokonca za prítomnosti kamier a fotoaparátov podstúpila omladzujúcu procedúru.

Herečka Zdena Studenková patrí k ženám, ktoré sa snažia vyzerať k svetu čo najdlhšie. Dlhé roky sa iba šepkalo o tom, že k dokonalej vizáži jej dopomohli šikovní lekári so skalpelom v ruke. Neskôr sa k nejakým zásahom aj sama priznala. A najnovšie sa prekvapila ešte viac. Stala sa totiž tvárou zariadenia, kde sa vykonávajú zákroky estetickej medicíny a plastickej chirurgie.

Ako herečka tvrdí, nevidí dôvod, aby si trošku ku kráse aj nepomohla. „Som osoba, ktorá má rada ženy a ľudí, ktorí sa o seba starajú. Je to povinnosť herca ako takého a herečky o to viac. A herečky v mojom veku ani nehovorím. Zemská príťažlivosť a vek robia svoje, a preto som sa rozhodla niektoré neinvazívne metódy využívať,“ prezradila Studenková vo svojom stredajšom príhovore na klinike krásy.

Zároveň sa pred bleskami fotoaparátov rozhodla podstúpiť aj zákrok na omladenie rúk, pri ktorom jej pod kožu napichali zmes s kyselinou hyalurónovou. „Je ľahké mať 25 a byť modelkou, horšie je mať 60 preč. Takže, ak budem možno ženou, ku ktorej budú vzhliadať ostatné dôchodkyne, hovoriť si, že ešte sa dá nejako vyzerať a prežiť so cťou, tak budem veľmi, veľmi rada,“ prekvapila úprimnosťou umelkyňa.


Nestarnúca Zdena Studenková (60)? Tu je pravda, vek už neoklame!


Blondínka si však o týždeň až dva musí procedúru zopakovať. Okrem toho má v pláne podstúpiť aj ďalšie zákroky. „Asi o dva týždne idem do Prahy, kde si dám pichnúť botox pod pazuchy kvôli letu, aby som sa nepotila, čo absolvujem každý rok. A možno si dám aj nejakú tú vrásku skorigovať,“ odhalila Studenková svoje plány na úpravu zovňajšku. Nechajme sa prekvapiť, čo všetko si časom nechá ešte vylepšiť.

Studenková na klinike krásy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu