Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Studenková ukázala čipkovanú bielizeň, hosteska so zdvihnutou sukňou!

Zdena Studenková ukázala kúsok čipkovanej bielizne a hosteska nohavičky. Zobraziť galériu (15)
Zdena Studenková ukázala kúsok čipkovanej bielizne a hosteska nohavičky.

SLIAČ – Vo štvrtok večer mnoho známych osobností vyrazilo za zábavou mimo hlavného mesta. Hotel Kaskády totiž oslavoval 10. výročie svojho vzniku. Párty si nenechala ujsť ani herečka Zdena Studenková (61), ktorá sa nahodila do čierneho outfitu. Spod neho jej vykúkala čipkované bielizeň rovnakej farby, čo pôsobilo veľmi sexi a provokatívne. Pozornosť na seba však upriamila aj istá hosteska, ktorá skončila pred hosťami so zdvihnutou sukňou.

Provokovali! Herečka Zdena Studenková sa vo štvrtok večer objavila medzi hosťami veľkolepej oslavy v Sliači. Populárna blondínka sa aj patrične vyfintila a hoci prišla na prvý pohľad v nudnej čiernej, predsa len niečím zaujala.  

Spod topu jej totiž vykúkala čipkovaná bielizeň, akú by mnohí čakali skôr u mladších ročníkov. Zdena je však evidentne večne mladá, nielen čo sa vizáže týka. A pokojne si oblečie aj provokujúci sexi kúsok. Či bolo ukazovanie podprsenky zámerné, nevedno, no s klesajúcimi večernými teplotami si napokon herečka zapla koženú bundičku a výhľadu bol koniec.  

Okrem Studenkovej na seba počas párty upriamila pozornosť aj istá hosteska. Tá skončila pred hosťami so zdvihnutou sukňou – a nielen raz. Všetkým tak ukázala aj svoje čierne nohavičky. Za celý trapas môžu vetráky umiestnené na zemi, ktoré sa postarali o to, že dámam lietali sukne ako Marilyn Monroe na jej slávnom zábere. A nie každá si ju dokázala ustrážiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu