Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vojna Studenkovej s Markízou: Pekne ste si zavarili!

Zdá sa, že Zdena Studenková nie je nadšená z toho, že sa jej súkromný rozhovor objavil v relácii Eriky Judínyovej. Zobraziť galériu (5)
Zdá sa, že Zdena Studenková nie je nadšená z toho, že sa jej súkromný rozhovor objavil v relácii Eriky Judínyovej. (Zdroj: Ján Zemiar/TV Markíza)

BRATISLAVA - Toto veru poriadne prepískli! Včera sme vás na Topkách informovali o súkromnom rozhovore Zdeny Studenkovej (60), ktorý sa cez víkend objavil v relácii Smotánka. Blondínka sa v ňom nelichotivo vyjadrovala na adresu českej moderátorky a humoristky Haliny Pawlowskej (60). Háčik je však v tom, že slovenská herečka ani len netušila, že ju pri štipľavých poznámkach nahráva markizácka kamera. Oslovili sme preto moderátorku a režisérku relácie Eriku Judínyovú (44) aj samotnú televíziu. Čo nám k tomu povedali?

Zdena Studenková je povestná svojou otvorenosťou. Veď častokrát do médií povie na rovinu, čo si myslí. A to bez ohľadu na to, aké ohlasy svojím názorom vyvolá. Tentokrát sa však na verejnosť dostalo niečo, s čím slovenská herečka vôbec nerátala.

Ako sme vás totiž v utorok na Topkách informovali, markizácka Smotánka cez víkend odvysielala jej rozhovor s ďalšou osobou, v ktorom sa blondínka naozaj pikantne vyjadrila na adresu českej moderátorky Haliny Pawlowskej. Problémom však je, že umelkyňa ani len netušila, že ju po celý ten čas natáča markizácka kamera.


Ďalší konflikt Zdeny Studenkovej: Pustila sa do známej moderátorky!


A ako sa dá usudzovať z jej neskorších reakcií, Studenková z toho nadšená naozaj nebola. No ako správna profesionálka si dobre uvedomuje, že s televíziou v Záhorskej Bystrici spolupracuje dlhé roky, preto svoj hnev pred verejnosťou poctivo skrýva. Veď napriek tomu, že sme herečku niekoľkokrát oslovili, k téme sa odmietla vyjadriť a so všetkými otázkami nás odkázala na moderátorku a režisérku Smotánky Eriku Judínyovú. Umelkyňa nám neodpovedala ani na otázku, či sa jej Markíza za tento prešľap ospravedlnila. Predpokladáme preto, že sa tak zrejme neudialo.

Na odporúčanie pani Studenkovej sme teda oslovili takzvanú kráľovnú slovenského šoubiznisu zo Záhorskej Bystrice. No ani tá nebola o nič výrečnejšia. Najprv sa nás totiž snažila odbiť tým, že máme kontaktovať PR oddelenie Markízy. No napokon sme z Judínyovej zopár slov predsa len dostali. „Pani Studenkovú si veľmi vážim z mnohých dôvodov. A jeden z nich je aj otvorenosť hovoriť veci na rovinu,“ povedala nám. A z celej kauzy sa snažila vykrútiť. „V relácii sme použili ilustračne zábery, takže len s údivom sledujem, čo si k tomu niektorí ľudia dokážu domyslieť,“ dodala tvár Smotánky tak, akoby nás chcela presvedčiť, že výroky našej herečky neboli adresované známej moderátorke a o nič teda nejde. 

Otázkou potom ale je, prečo tvorcovia zvolili v upútavke na reportáž fotku bujného poprsia, ktoré nielenže je charakteristické práve pre Halinu Pawlowskú, ale navyše je vystrihnuté priamo z jej vlastnej fotky. A prečo sa hviezde svojich seriálov nesnažili prekryť ústa, keď vyslovovala meno známej moderátorky? Veď pri pohľade na Zdenu bolo hneď každému jasné, o kom je reč... A to aj napriek tomu, že boli tieto časti rozhovoru vypípané. 

Oslovili sme napokon aj samotnú televíziu. Hovorkyni sme položili nasledovné otázky:

  • Bolo podľa televízie vhodné, aby relácia odvysielala súkromný rozhovor Zdeny Studenkovej s ďalšou osobou, pričom nevedela, že ju pri tom sníma kamera? 
     
  • Nebojí sa televízia naštrbenia spolupráce so Zdenou Studenkovou, ktorá je dlhoročnou tvárou nosných seriálov televízie Markíza? 
     
  • Plánuje televízia do budúcnosti opatrenia, aby sa príspevky podobného typu v Smotánke neobjavili? 
     
  • Kto iný je okrem Eriky Judínyovej zodpovedný za konečnú verziu programu predtým, než ide do vysielania? 
     
  • Nie je to prvýkrát, čo sa príspevok podobného charakteru objavil v Smotánke. V minulosti spôsobila veľký rozruch v Čechách a na Slovensku reportáž o Félixovi Slováčkovi, ktorý sa nedôstojne vyjadril na adresu Karla Gotta. Neobávate sa, že môže Smotánka naštrbiť vzťahy televízie ako takej s osobnosťami českého a slovenského šoubiznisu, ktoré sa často objavujú v iných reláciách Markízy? 
     
  • Plánujete vyvodiť v tomto prípade nejaké dôsledky? 

Odpovede priamo na všetky položené otázky sme nedostali. „Nepovažujeme odvysielanú reportáž za nijako problematickú,“ poskytla veľmi krátke stanovisko hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová. Zdena Studenková však zrejme len tak ľahko nezabudne, v akom svetle ju ukázali celému Slovensku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu