Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pamätáte si túto sexicu z Baywatchu? Dnes má silikóny ako lopty!

Traci Bingham ako sexica v červených plavkách a na aktuálnej profilovej fotografii na sociálnej sieti Zobraziť galériu (10)
Traci Bingham ako sexica v červených plavkách a na aktuálnej profilovej fotografii na sociálnej sieti

LOS ANGELES – Jej telo prešlo radikálnou zmenou! Hoci Traci Bingham (45) hviezdila v kultovom seriáli Pobrežná hliadka len dva roky, v červených plavkách si získala mnoho fanúšikov. Vďaka rastúcej popularite však neskôr podľahla čaru plastickej chirurgie. Okrem kačacích pier si nechala vyčarovať aj poriadne objemné silikónové vnady.

Už sa na seba takmer ani nepodobá! Tvár a postavičku herečky Traci Bingham mali možnosť televízni diváci spoznávať v rokoch 1996 až 1998, kedy tvorila súčasť hereckého obsadenia Pobrežnej hliadky. Odvtedy naberala skúsenosti v skôr menej významných projektoch, ale údržbu svojho zovňajšku nijako nezanedbávala, práve naopak. Na sebe má viacero chirurgických zákrokov, spomedzi ktorých najviac vynikajú jej viackrát zväčšované silikónové implantáty.

Po tom, čo čokoládová krásavica odložila červené záchranárske plavky na klinec, vrhla sa na fotomodeling a účasť v najrôznejších reality šou. Vďaka bujným prednostiam sa blysla v pánskom magazíne Playboy a dokonca sa stala modelkou reprezentujúcou v médiách online poker herňu. Ako vegetariánka už dlhšie spolupracuje s organizáciou PETA na ochranu práv zvierat, pričom dobre známej kampani prepožičala svoje celkom nahé línie.

Traci je stále aktívna na sociálnych sieťach, kde v jej albumoch dominujú odvážne fotky staršieho dátumu. Občas sa jej však podarí kúsok ako vystrihnutý z vtipov o blondínkach. „Ahoj kráska. Ako sa máš?“ napísala samej sebe minulý týždeň. Žeby trpela nedostatkom pozornosti od svojich nasledovníkov?

Traci Bingham odhaľuje pikantnú kampaň pre organizáciu PETA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu