Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hobie z Baywatchu ukázal statné telo svalovca... Aj silikónovú manželku!

Jeremy Jackson s manželkou Lonnie Wilkinson predviedol na dovolenke neuveriteľne vypracovanú figúru. Zobraziť galériu (5)
Jeremy Jackson s manželkou Lonnie Wilkinson predviedol na dovolenke neuveriteľne vypracovanú figúru. (Zdroj: isifa)

BORA BORA – Ich idylka šľape ako švajčiarske hodinky! Aj keď Jeremy Jackson (32) odštartoval svoju kariéru ako detský hrdina kultového seriálu Pobrežná hladka, dnes v šoubiznise pôsobí ako vášnivý kulturista. Čoraz mohutnejšie kontúry cez víkend odhalil na dovolenke, ktorú trávi s nemenej vyšportovanou manželkou Lonnie Wilkinson.

Lásku k športu a zdravému životnému štýlu pestujú spoločne! Hoci Jeremy Jackson vstúpil do sveta šoubiznisu ako syn vedúceho plavčíka Mitcha Buchannona, v dospelosti sa pred kamerou pohybuje už len sporadicky. Väčšinu času totiž trávi v posilňovni, kde nadobúda objemnú svalovú hmotu. Pozrite si jeho mohutnú stavbu hrudníka, ktorú v Pacifiku predvádza po boku zákonnej polovičky.

Seriálový Hobie zamieril na exotický ostrov, aby si doprial chvíle oddychu pri vodných športoch a postaral sa o reklamné zábery. Garde mu aj tentoraz robila zvodná manželka Lonnie s fitnes krivkami a vylepšenými prednosťami. Niet najmenších pochýb, že prominentný párik na pláži nemal konkurenciu a otáčali sa za ním všetky hlavy dovolenkárov.

O tom, že Jeremy sa v kulturistike naozaj našiel, svedčia aj jeho príspevky v sieti Instagram. Svojich priateľov a nasledovníkov totiž zásobuje fotkami veľkých škatúľ s výživovými doplnkami alebo vegánskych pokrmov. Naposledy sa podelil o poriadnu maškrtu: „Super vegánske jedlo a dezertné orgie! V reštaurácii Au Lac.“ Popri orieškových guľkách a koláčiku na spôsob Tiramisu si pochutil aj na aranžovanom kvietku, pričom všetky porcie sa vraj zaobišli bez gluténu.

Na takýchto vegánskych pochúťkach
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu