Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pamätáte si tohto fešáka z Baywatchu? Krásnu ženu mu závidí celý Hollywood!

David Charvet sa takmer ako štyridsiatnik oženil s krásnou Brooke Burke, ktorá vedľa svojich dcér pôsobí ako tínedžerka. Zobraziť galériu (9)
David Charvet sa takmer ako štyridsiatnik oženil s krásnou Brooke Burke, ktorá vedľa svojich dcér pôsobí ako tínedžerka. (Zdroj: Instagram)

BAHAMY – Ten sa ale vedel oženiť! Aj keď David Charvet (42) patril k obletovaným zvodcom kultového seriálu Baywatch, do manželského chomúta sa príliš nehrnul. Počkal si radšej na očarujúcu rovesníčku Brooke Burke (42). Párik spolu s dcérami strávil rodinnú dovolenku v exotike, kde televízna hviezda v plavkách vyrážala dych. Veď pri svojich ratolestiach vyzerá ako ich sestra.

Na krásnu manželku aj rodinu môže byť právom pyšný! V časoch, keď David Charvet lámal srdcia mladých diváčok ako záchranár v červených plavkách, zrejme ani len netušil, akým smerom sa jeho kariéra bude uberať. Rodený Francúz dnes pôsobí predovšetkým ako spevák a vychutnáva si rodinné šťastie, ktoré našiel po boku nestarnúcej Brooke Burke. Tá by svojím vyformovaným telom schovala do vrecka aj o desaťročia mladšie kolegyne.

Prominentný párik si nedávno užíval chvíle oddychu na Bahamských ostrovoch a tamojších piesočnatých plážach. Všetky radostné okamihy zdokumentovala predovšetkým úspešná herečka a moderátorka, ktorá patrí k milovníčkam fitnes. Na viacerých fotkách zverejnených prostredníctvom Instagramu pózuje so svojimi dcérami v plavkách, no skutočný vek by jej netipoval nikto. Dokonalo ploché bruško a štíhle nohy totiž na prvý pohľad akoby patrili vyšportovanej tínedžerke.

Brooke a David spolu začali randiť ešte v roku 2006, no oficiálne „áno“ si povedali až potom, čo im podrástli dve spoločné ratolesti. Svadba v roku 2011 bola pre plavovlásku už druhou v poradí, pričom z predchádzajúceho manželstva jej zostali dve dcéry. Zväzok s hviezdou Pobrežnej hliadky už stihla preskúšať rakovina štítnej žľazy, ktorej sa štvornásobná mamička, našťastie, po operácii úplne zbavila.

Svieža štyridsiatka sa zviditeľnila najmä ako tvár celebritnej súťaže Dancing With The Stars, no nedávno ju nahradila o sedem rokov mladšia konkurencia. „Nie som si istá, či to bol správny výber,“ reagovala na nečakanú výmenu. Ktovie, možno ju za dverami čaká ďaleko lukratívnejšia príležitosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu