Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tyran z Texasu: Synovi na chrbát vyryl pentagram a krv rozlial na chodník!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: capitalbay.com)

FORT WORTH - Polícia v americkom štáte Texas obdržala 12. decembra veľmi zvláštny hovor. Istý muž sa v ňom priznal, že na telo svojho syna vyrezal pentagram a jeho krv rozlial pred vchodom do domu.

"Prelial som nevinnú krv a vyrezal môjmu synovi na chrbát pentagram," oznámil Brent Troy Bartel v telefóne policajnému dôstojníkovi. Keď sa ho spýtal, prečo to urobil, odpovedal: "Pretože dnes je svätý deň".

Manželka tyrana bola v tom čase u suseda a privolanej polícii práve oznamovala, čo sa stalo. Tá chlapca našla stáť vonku iba v nohaviciach od pyžama, ako sa trasie od zimy. Na chrbáte mal skutočne vyrezanú päťcípu hviezdu, ktorá je spájaná s okultizmom, bielou a čiernou mágiou. Na chodníku ležal zakrvavený nôž, ktorý sa používa na rezanie kartónu.

Šesťročný chlapec bol okamžite prevezený do nemocnice, zatiaľ čo jeho otca zatkli a obvinili z útoku na člena rodiny. Súd stanovil kauciu na 50 000 dolárov (38 000 eur) a nariadil vyšetrenie Bartelovej mentálnej spôsobilosti.

"Takéto niečo sa väčšinou deje iba vo filmoch, nečakáte, že je niekto niečoho takého schopný aj v skutočnosti," povedal seržant Nathan Stringer.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu