Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z tínedžerskej prostitútky sexi návrhárka: To sú ale dráždivé plavky!

Zahia Dehar dráždila na pláži v hriešne rafinovaných plavkách. Zobraziť galériu (5)
Zahia Dehar dráždila na pláži v hriešne rafinovaných plavkách. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Obchodného ducha nezaprie! Keď Zahia Dehar (20) za peniaze vymetala postele francúzskych futbalistov, ešte zďaleka nebola plnoletá. Finančné prostriedky zo sexuálneho škandálu však nakoniec investovala rozumne. Dnes je z nej úspešná dizajnérka a svoje kúsky predáva aj vďaka vlastným sexi krivkám.

Vie sa obracať! Meno Zahie Dehar pre štyrmi rokmi obletelo prostredníctvom médií celý svet vďaka prevaleniu pikantnej aféry v radoch francúzskej futbalovej ligy. Vtedajšia sladká šestnástka totiž za nemalé sumy ponúkala svoje telo takým esám, ako je Franck Ribéry, Karim Benzema či Sidney Govou. Z prostitúcie pod vekovou hranicou plnoletosti ju súdy nikdy neuznali vinnou, ale na štart raketovej kariéry táto bublina úplne stačila. Podnikavá blondínka je dnes priam hriešne bohatá.

Zahia si koncom septembra odskočila na piesočnatú pláž v Malibu, kde svoju štíhlu postavičku ochotne pretŕčala pred paparazzmi. Už dlhší čas sa venuje navrhovaniu luxusnej bielizne, pričom jej kolekcia zrejme zahŕňa aj plážovú módu. Vo vlnách to totiž roztočila v dráždivých čiernych plavkách s rafinovanými remienkami.

Mladučká sexica sa vypracovala až na novú múzu a chránenkyňu módneho guru značky Chanel Karla Lagerfelda. Ten ju označil za fascinujúcu, pretože mu pripomína francúzske kurtizány z 18. storočia – platené milenky bohatých a vplyvných mužov. „Je to čisto francúzska tradícia, ktorú celý svet obdivoval a kopíroval,“ vysvetlil svoje nadšenie. Zdá sa teda, že Zahia sa vo svojom remesle naozaj našla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu