Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

V 16-ich sexovala za peniaze, dnes zarába milióny: A stále vystrkuje prsia!

Zahia Dehar v rafinovaných šatách odhalila okrúhle prednosti. Zobraziť galériu (9)
Zahia Dehar v rafinovaných šatách odhalila okrúhle prednosti. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Z dospievajúcej kurtizány ospevovaná dizajnérka! Hoci Zahia Dehar (21) svoju kariéru takpovediac odštartovala v posteli francúzskych futbalistov, dnes sa pohybuje na výslní módneho neba. Vďačí za to podnikateľskému duchu, ale aj sexi krivkám, ktoré vystavuje pri každej príležitosti. Pozrite sa, ako rafinovane opäť pretlačila svoje vnady do centra pozornosti.

Šikovnosť a sexepíl jej odoprieť nemožno! Keď sa meno Zahia Dehar po prvý raz objavilo vo francúzskych bulvárnych plátkoch, patrilo len 16-ročnej tínedžerke poskytujúcej sexuálne služby futbalovému mužstvu za peniaze. Po prevalení škandálu síce o nej krajania nemali príliš vysokú mienku, no plavovláska publicitu využila na to, aby rozbehla vlastný biznis. Po piatich rokoch tak nechýba na najvychytenejších podujatiach súvisiacich so spodnou bielizňou a priťahuje objektívy všade, kde sa objaví.

O Zahii je známe, že do spoločnosti volí odvážnejšie outfity, ktoré podčiarknu jej zvodnosť a poodhalia ženské zbrane. Inak tomu nebolo ani na nedávnej večeri celebrít, kam módna návrhárka zavítala v priliehavých šatách s priehľadnou časťou vo „véčkovom“ tvare až po pupok. Okrúhle prednosti tak prítomní fotografi mohli obdivovať ako na striebornom podnose.

Keďže Zahia navrhuje modely pre solventné klietky, rozprávkové zárobky na seba nenechali dlho čakať. Jednotlivé kúsky erotického šatstva sa totiž pohybujú od úrovne 500 eur nahor, čo ambicióznu umelkyňu vystrelilo na vrchol najlepšie platených módnych dizajnérov v roku 2014. S takýmto prekvapujúcim tvrdením doslova pred pár hodinami vyrukoval magazín People With Money, ktorý Zahiine príjmy za minulý rok (december 2012 až december 2013) odhaduje na úctyhodných 75 miliónov dolárov. Pre úplnosť treba už len dodať, že celkový majetok bývalej prostitútky ten istý časopis odhaduje na 215 miliónov dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu