Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drobučká a o polovicu mladšia: Toto sexi telo v bikinách zbalil Jim Carrey!

Päťdesiatnik Jim Carrey zbalil o polovicu mladšiu sexicu z Írska. Zobraziť galériu (9)
Päťdesiatnik Jim Carrey zbalil o polovicu mladšiu sexicu z Írska. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Duchom nestarne! Hoci sa Jim Carrey začiatkom roka zaradil k hollywoodskym päťdesiatnikom, u opačného pohlavia loví v čoraz mladších vodách. Dôkazom môže byť jeho najnovšia známosť, s ktorou sa pretŕčal na pláži ešte v septembri. Identita mladučkej sexice už nie je tajomstvom.

Ten si ale vie vybrať! Jim Carrey pred pár týždňami poriadne zaskočil paparazzov, keď si na pobreží Malibu vychutnával slnečné lúče s drobučkou kráskou. Tá v dvojdielnych bikinách pripomínala dievčatko a už na prvý pohľad vyzerala výrazne mladšie od amerického herca. S odstupom času je však záhada tohto páru vyriešená. Jimovou novou milenkou je len 26-ročná brunetka írskeho pôvodu.

Aj keď sa Cathriona White môže pochváliť ukážkovou postavičkou, nejde o začínajúcu herečku ani modelku, ako sa domnievala väčšina médií. Jej vášňou sa stala vizážistika, kvôli ktorej opustila rodné mestečko a vybrala sa do nablýskaného sveta kinematografie za veľkou mlákou. Lepší odrazový mostík ako románik s tamojším Casanovom si zvoliť ani nemohla.

O vzájomnej symbióze čerstvého páriku si šuškajú aj priatelia známeho lámača ženských sŕdc. „Jim a Cathriona randia spolu už vyše mesiaca. Ona je veľmi ambiciózna a pracuje ako vizážistka v Hollywoode. Odkedy prišla do Štátov, už spolupracovala na viacerých nakrúcaniach,“ prezradil jeden z nich. Ten sa zároveň netajil tým, že herec svojmu úlovku ochotne podá pomocnú ruku: „Vzťah s Jimom jej kariére určite neublíži. Jeho status ju jednou nohou posunie do biznisu a otvorí dvere, ktoré by bolo náročnejšie dosiahnuť, ak by ho nepoznala.“ Ktovie však, ako dlho takéto spojenie vlastne vydrží. Jim totiž medzičasom randil už aj s 23-ročnou študentkou z Ruska a inými kráskami, ktoré by mu mohli byť dcérami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu